Gademusikfestival 2024

Grenaa Gademusiker Festival er en fantastisk og dejlig kompakt festival i Grenaa midtby, hvor en flot buket af danske gademusikere spiller fra 8 scenespots rundt i Grenaas hyggelige gade.
En unik festival der ikke findes andre steder i landet og skabt med et ønske om at sætte fokus på Norddjurs som et udviklende og attraktivt musikmiljø, hvor folkelighed og talentudvikling går hånd i hånd.
Læs mere HER

Der søges nu musikere til årets festival, og det er et ønske at finde nogle musikere, der kunne tænke sig at komme til byen og skabe et varmt og spontant og sjovt musikmiljø for en dag. 

Der vil være anlæg tilgængelig for artisten i byen.

Der vil være en madbillet og en ølbillet samt et armbånd, der giver mulighed for at få gratis vand og sodavand fra festivalens barer på begge sider af hovedscenen.

Hvis man som musiker kommer langvejs fra, vil det være muligt at få gratis overnatning på et af byens hoteller, mod at man spiller lidt musik - måske endda sammen med de øvrige artister på hotellet.

Festivalen vil gøre deres yderste for at promovere artisterne på programmet via sine egne platforme, omtale i lokalaviser mv.

STED: Grenå

DATOER: d. 24. maj 2024

TIDSRUM: 12.00 - 21.00

VARIGHED: 3 x 30 min

ANTAL: 8-10 artister 

HONORAR: solo 2.500 kr. - duo 5.000 kr. - trio 7.500 kr. (incl. servicegebyret)

Sidste frist for tilmelding er søndag d. 21. april 2024
Kontaktperson
Chris Andreev
T: 77 77 11 11
E: chris@uncover.dk

Opslagskode: UO-4077-1774

Tilmeldingskrav

Originalt musik

Solo

Duo

Trio

Alle

Roots & Hybrid

Solo

Duo

Trio

Alle


Se alle artister som har tilmeldt dette opslag