Om UNCOVER

Danmark er fyldt med dygtige artister

Der skrives og fremføres så meget god scenekunst hver eneste dag over hele landet - og vi brænder for at synliggøre og bringe artisterne ud på landets mange og forskelligartede scener, i private hjem, på caféer, i virksomhede, alle former for forsamlinger og større events.

UNCOVER giver bredden af danske artister og bredden af danske arrangører et sted at mødes og opdages - og platformens værktøjer gør det nemt og trygt at booke artister, indgå kontrakter, betale, udbetale løn, indberette til SKAT og KODA - og meget mere.

En demokratisk platform

UNCOVER er en demokratisk platform, hvor alle artister er velkommen, og hvor ingen kan købe sig til særlig eksponering. 

Arrangører der besøger siden kan filtrere udbudet, så det passer til deres ønsker, og alle artister der er et match vil blive vist i vilkårlig rækkefølge. Det er vores måde at give alle artister en chance for at blive opdaget af danske arrangører.

Efter et event kan arrangøren vælge at give artisten en anbefaling - og omvendt - og disse anbefalinger kan blive afgørende for den næste arrangør, der overvejer at booke artisten. På den måde er det muligt for hver enkelt artist at opbygge et CV, der vidner om artistens kvalitet.

Hvem er UNCOVER?

UNCOVER er udviklet af sanger og sangskriver Kris Herman og Søren Devantié, men står på skuldrene af input og engagement fra hundredevis af artister, arrangører og branchefolk.

Vi har kontorer og 8 lækre LYDSTUDIER på Frejasvej 23 i Åbyhøj lige i udkanten af Århus C.

Vores kerneværdier er gennemsigthed og ordentlighed. Vi vil tilbyde en fair og overskuelig adgang til alt dansk scenekunst, og vi tilstræber at opføre os ordentligt i alle aspekter af virksomhedens aktiviteter.

Velkommen til UNCOVER?