Om Priser

Som artist på UNCOVER.dk kan du præsentere dig for et bredt udsnit af danske arrangører lige fra private og virksomheder over storcentre og efterskoler til festivaler og kulturhuse.


Når en arrangører rækker ud til artister via WEBSHOPPEN, betaler artisten 10% (8%+moms) i servicegebyr til UNCOVER.dk af den pris kontrakten ender med at lyde på. Servicegebyret er således indeholdt i artisternes priser på platformen.

Som arrangør er det også muligt at oprette et OPSLAG. Dette er gratis og uforpligtende, og vælger man at booke en eller flere artist fra et opslaget koster dette 600 kr. + moms pr. booking.
 
Som artist kan du også selv oprette kontrakter, sende dem til din kunde, og så står UNCOVER ApS for at fakturere arrangøren og udbetale løn til artisten. Her er servicegebyret 5% (4%+moms)

Det er også muligt at tjekke pris og ledighed på en hvilken som helst dansk kulturpersonlighed. Vælger du at booke artisten koster denne service 1.200 kr. + moms. Dette foregår ved telefonisk henvendelse på 77 77 11 11 eller på mail@uncover.dk

Det er endvidere muligt at leje scener, anlæg og lys hos UNCOVER, samt hyre teknikere til afvikling af events.