Grenå Gademusiker Festival 2023

Grenaa Gademusiker Festival er en fantastisk og dejlig kompakt festival i Grenaa midtby, hvor en flot buket af danske gademusikere spiller fra 8 scenespots rundt i Grenaas hyggelige gade.
En unik festival der ikke findes andre steder i landet og skabt med et ønske om at sætte fokus på Norddjurs som et udviklende og attraktivt musikmiljø, hvor folkelighed og talentudvikling går hånd i hånd.
Læs mere HER

Der søges nu musikere til årets festival, og det er et ønske at finde nogle musikere, der kunne tænke sig at komme til byen og skabe et varmt og spontant og sjovt musikmiljø for en dag. Hvis man som musiker kommer langvejs fra, vil det være muligt at få gratis overnatning på et af byens hoteller, mod at man spiller lidt musik - måske endda sammen med de øvrige artister på hotellet.

Festivalen har tidligere været en konkurrence, men præsenterer i år et kurateret program, hvor festivalen udvælger artisterne. Det er et stort ønske at artisterne er udadvendte og dygtige til at involvere byens gæster i oplevelsen.

STED: Grenå

DATOER: d. 24. maj

TIDSRUM: 16.00 - 20.45

VARIGHED: 3 x 30 min

ANTAL: 8-10 artister 

HONORAR: solo 2.500 kr. - duo 5.000 kr. - trio 7.500 kr. (incl. servicegebyret)

Sidste frist for tilmelding er torsdag d. 6. juli 2023
Kontaktperson
Chris Andreev
T: 77 77 11 11
E: chris@uncover.dk

Opslagskode: UO-4077-1669

Tilmeldingskrav

Originalt musik

Solo

Duo

Trio

Alle


Se alle artister som har tilmeldt dette opslag