Børnemusik til byfest

Der er byfest i Vanløse d. 8. juni, og her vil storcentret Kronen gerne byde ind med en scene på aktivitetsområdet der ligger mellem centret og togbanen. De ønsker at lave et program med 3-4 artister, og den første af disse skal gerne være med BØRNEMUSIK 😃


UNCOVER leverer et anlæg, der skal stilles op af den første artist, overleveres til de næste artister og tages ned af den sidste artist. Centret personale skal nok være behjælpelige med at bære, men de har ikke nogen tekniske færdigheder, og vil således ikke kunne være behjælpelige med at lave lyd.

Artisten skal være robust og have godt humør med sig, da det kommer til at være et bevægeligt publikum, hvor nogen sætter sig og lytter, mens andre lytter kortvarigt eller går forbi.

Med alt det sagt, så er Kronen et storcenter, der elsker at give oplevelser til sine gæster, og jeres tilmelding til dette opslag, vil være meget værdsat. Alle må tilmelde sig, men er du/I lidt kantede og anderledes, så vil der være god chance for at blive valgt.

STED: Vanløse

DATO: 8. juni

TIDSRUM: 13.00 - 15.00

VARIGHED: 2 x 30-45 min (om med samme sæt 2 gange

ANTAL: 1

HONORAR: Artistens pris på platformen (dog max 7.000 kr.)

Sidste frist for tilmelding er fredag d. 24. maj 2024
Kontaktperson
Kris Herman
T: 77 77 11 11
E: kris@uncover.dk

Opslagskode: UO-4806-1791

Tilmeldingskrav

Børnemusik

Alle

Alle


Se alle artister som har tilmeldt dette opslag