Hjemmekoncerter

Om Hjemmekoncerter

En hjemmekoncert forvandler din dagligstue til et lille intimt koncertrum. Du dine gæster kommer helt tæt på musikken. Og på artisten. Og så behøvede du ikke engang tage hjemmefra.
Saltstænger og peanuts på bordet. 3 liter hvidvin på køl. 25 indbudte eller betalende gæster. Og så en artist der hvor sofaen plejer at stå.

Artister der gerne vil spille hjemmekoncerter:

Regin Fuhlendorf

Demi Sec

SNACK

The Reptones

Nicolaj Búk

 

Anbefalinger fra privatpersoner

Livekoncert på terassen

Vores årlige tilbagevendende fest blev, til vores gæsters store overraskelse, i den grad krydret med et musikindslag booket på UNCOVERmusic.dk. Vi fik prøvet noget vi aldrig ville have tænkt over var muligt nemlig en live koncert på vores egen terrasse. Kvaliteten var i top og prisen overkommelig.

Kan varmt anbefales.

Hanne Hørup, Højbjerg

Hjemmekoncert

Det har været både nemt og trygt at booke vores artist gennem UNCOVER i forbindelse med vores hjemmekoncert. Det er trygt at vide, at der er ordentlige forhold for de musikere, der bookes via platformen.

Litten Høyer-Larsen, Skals

Køkkenkoncert

Igennem de sidste 10 år der har vi afholdt adskillige “køkkenkoncerter” i mit køkken i Laurbjerg. Det har altid været en udfordring at finde og kommunikere med de forskellige bands og efterfølgende få det afregnet under trygge forhold.
UNCOVERmusic.dk opfylder alle de krav man har som privat eller som virksomhed til både at lokalisere, bestille og afregner med bandsene og jeg giver hermed mine absolut bedste anbefalinger til siden.

Finn Sandholm, Langå