Gadekoncerter

Om Gadekoncerter

Gadekoncerter er musikalske oplevelser på gågader og i shoppingcentre. Musikken er ikke annonceret med artistnavn, tid og sted, men popper op forskellige steder og skaber en hyggelig stemningen, og minimerer derfor risikoen for at folk forsamler sig.

Artister der gerne vil spille gadekoncerter:

Scala

Popped Up

Clean Boys

Glasgriber

 

Køge Handel

UNCOVER’s site har en fantastisk feature som andre bookingselskaber kunne lære af. Det at man som arrangør kan lytte til musikerne og sortere i genrer, betyder at vores forventninger til det ”produkt” vi køber bliver indfriet. Og så syntes jeg endvidere, at det er en fantastisk platform for alle musikere, som på en meget nem og professionel måde kan præsentere sig for os som arrangør, som ellers ikke ville have spottet dem.

Katja Lykke Friis Jensen, Aktivitetschef

Grindsted Handelsstandsforening

Jeg har haft glæden af at bruge UNCOVER i forbindelse med arbejdet i den lokale handelsstandsforening. Det har været super godt og kan varmt anbefales. Konceptet er lavet perfekt og de er meget nemme at arbejde sammen med. Musikerne har været gode og glade for at komme og spille.

Jonas Pedersen, Formand

Visit Lyngby

Jeg har samarbejdet med UNCOVER flere gange og altid med et MEGET professionelt resultat både i forhold til musik og administration. Der er altid et smil på læben og et glimt i øjet, når vi sammen udvikler og planlægger events til byrummet i Lyngby. Ærgerligt at jeg kun må skrive 250 tegn. Jeg kunne have fyldt flere sider :)

Line Barklund, Citykoordinator

Viborg kommune

Uncover har et unikt og godt koncept, som frem for alt gør det meget enkelt og nemt for arrangøren. God musik på hylderne og, i en Corona-tid, en meget fleksibel tilgang og gode løsninger.

Henrik Hauritz, Konsulent