Zen In Noise

  • Rock

Jesper Bonde

Vokal

Ulrik Sommer

Bas

Produkter

Band

Zen In Noise
Zen In Noise søger jobs i hele landet. Support eller headliner? Alt er interessant.
Zen In Noise
Zen In Noise søger jobs i hele landet. Support eller headliner? Alt er interessant.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (30 min)
    Zen In Noise
  • Band (60 min)
    Zen In Noise


2.500 DKK

Zen In Noise

Vi arbejder på et akustisk sæt, der kan bookes til steder der ikke har plads, eller udstyr, til et fuldt rockband. Se vores videoer der består af både elektrisk og akustisk materiale.

Video

1/5

Om artisten

Vi er Zen In Noise. Det handler om håndspillet rock, melodiøst og godt håndværk, på guitar, vokal, bas og trommer. Der er opbygget masser af materiale, og vi har pt. 4 singler ude, der blev offentliggjort i løbet af 2018 og 2019.

Vi er ambitiøse og har noget vi gerne vil dele med folk. Vores navn Zen In Noise handler om at finde ro i kaos. Samfundet og Verden som vi kender den, kører derudad for fuld kraft, og mange har brug for at finde ind til en ro de kan føle sig tryg i. Det gør vi med vores musik. Når vi spiller glemmer vi hverdagens jag, og hengiver os til musikken. Det håber vi at kunne give videre til vores publikum.

Vi er for nyligt blevet en del af talentudviklingsprogrammet Start2000.

“De stræber efter at komme helt ud over scenekanten og nå publikum. De spiller ikke bare for dem selv, men også for at starte en fest og give folk et smil på læben – med en oplevelse som hænger ved lang tid efter koncerten.” - Danish Underground, 2018

Vi spiller klassisk melodisk rock med gode riffs og fillers, inspireret af bands som Dizzy Mizz Lizzy, Muse og The Beatles.
Bandet består af Jesper Bonde på guitar og sang. Jesper står også som tekstforfatter samt manden bag grundkompositionerne. På bas har vi Ulrik Sommer, som tilføjer sine egne unikke basgange til musikken. Til sidst, men ikke mindst, har vi Emil Lustü, der holder bandet på tæerne, og tilføjer masser af rytmisk behændighed.

Bandmedlemmer