White Flag Harmonies

  • Folk
  • Indie

Benjamin Kousholt

Vokal

Rune Hauge Ringsmose

Guitar

Produkter

Solo

En ærlig og nærværende koncert i øjenhøjde, med plads til små fortællinger om baggrunden for sangenes tilblivelse.
En ærlig og nærværende koncert i øjenhøjde, med plads til små fortællinger om baggrunden for sangenes tilblivelse.

Band

DUO
Storladent lydunivers med lyttervenlige melodier og stærke tekster, som skaber rum for intimitet og nærvær.
DUO
Storladent lydunivers med lyttervenlige melodier og stærke tekster, som skaber rum for intimitet og nærvær.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (45 min)
  • Band (60 min)
    DUO


2.000 DKK

Artist CV

White Flag Harmonies

Uncover
Bookinger

23

mic

Er blevet booket
23 gange

Uncover
Anbefalinger

3

star

Har fået 3 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Video

1/3

Om artisten

White Flag Harmonies er en århusiansk duo bestående af Benjamin Kousholt på vokal og akustisk guitar, og Rune Hauge Ringsmose på elguitar.

For de to medlemmer i den århusianske inde/folk duo, White Flag Harmonies, har barndommen været tæt knyttet til fællesskaber, hvor sang og musik har haft en central rolle – hvorfor det også ligger dem naturligt, at udtrykke sig ved brug af musikken og lyrikkens kunst. Duo'en ønsker at repræsentere menneskets eksistentielle tanker om livet og trækker lyriske referencer fra deres egne liv, hvor håbet er afgørende for deres personlige ståsted.

Musikalsk præsenterer duo'en en lyd, som i sin melodiøse storladenhed omfavner lytteren med en inderlig varme - et dragende musikalsk vakuum, som indimellem brydes af det beskidte og upolerede for at understrege centrale pointer. Den stærke vokal, der både rummer følsomhed og vildskab midt i sit aldrig svigtende nærvær, drager med stærke tekster lytteren ind i en ærlig og vedkommende fortælling om livet set fra et troende, men på samme tid tvivlende menneskes perspektiv.

Duo'en ønsker at være en nuance til menneskers forståelse af omverden, og det er deres håb, at de med deres musik kan være med til at samle mennesker.
Bandmedlemmer

Anbefalinger

Rise Kirke
20 / 11 / 2022

Koncert

Vi havde en fantastisk koncert med White Flag. Det var en vaarm og meget følsom koncert. Bemjamins stemme var forrygende og det hele passede bare så godt til et kirkerum.
Asbjørn Lyhne
26 / 04 / 2019

White Flag Harmonies leverer varen - og mere til!

Jeg har - af flere omgange - haft fornøjelsen af at opleve White Flag Harmonies på Fatter Eskil, både som band og i et solo-format. Med White Flag Harmonies får du, i et arrangørperspektiv, et koncertprodukt med høj kvalitet, store ambitioner, en enorm tilstedeværelse og (ganske berettiget) et flot fremmøde ... og så er de en stor fornøjelse at samarbejde med! WFH har mine varmeste anbefalinger.


UNCOVER ApS
22 / 03 / 2019

Solooptræden for erhvervsfolk

Benjamin har en evne til at træde op på en scene, begynde sin sang og øjeblikkeligt fange alles opmærksomhed. I et rum med mange aktiviteter og overfor et publikum, der ellers var svært at samle denne aften, lykkedes det Benjamin at lade alle forstå, at det var tid til en lille mental musikalsk pause. Og de overgav sig.