Vulture Vibe

  • Rock

Produkter

Band

Vulture Vibe
Vulture Vibe søger i 2019 jobs i hele landet. Alt fra support til headliner er interessant. Vil du høre DK´s nye store rockband? Her er de!
Vulture Vibe
Vulture Vibe søger i 2019 jobs i hele landet. Alt fra support til headliner er interessant. Vil du høre DK´s nye store rockband? Her er de!
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    Vulture Vibe


8.500 DKK

Artist CV

Vulture Vibe

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Video

1/3

Om artisten

Vulture Vibe

Vi er Vulture Vibe – et rocknroll band baseret i Aarhus. Vi favner bredt i forhold til hvilken koncert der ønskes – Vi kan optræde som hovednavn, da vi har materiale nok til en halvanden time. Hvis der ønskes andre alternativer, så har vi masser erfaring, som opvarmning til større bands eller bands der står på lige-fod med os. Vi har mulighed for at kontakte bekendte bands, vi kan bringe med os, som enten er ala den samme genre vi spiller, eller hvis det ønskes, kan vi kontakte bands med en bredere vifte af genre. Vi er også åbne, hvis i (spillestedet) har nogle bands i kan koble os sammen med eller koble os på.

Vi hviler på en anmelderrost EP ”Temptation”, produceret af Nicklas Sonne fra Defecto i Sonne Studios i København, som er blevet godt taget imod både herhjemme i Danmark og i udlandet, samtidig med at vi har stor live-erfaring og har blandt andet varmet op for ”The Boy That Got Away”, ”Tainted Lady” og ”Junkyard Drive”.

I starten af 2019 udgiver vi en ny single, igen produceret af Nicklas Sonne, som kommer til at medvirke Todd Ögren-Brooks på orgel/keys i en spændende gæsteoptræden. Todd Ögren-Brooks er fast inventar i bandet Rival Sons´ live-opstilling og har turneret med selveste “The Rolling Stones”.

Rent visuelt indeholder vores shows og koncerter, en masse fed retro-stil gennem vores artwork/bannere, vores tøj og stil der balancerer indflydelse fra sergio leone western film til mere moderne rocknroll tøj og sko, samt et interiør med gamle persiske tæpper, vi selv medbringer. I kombination med vores intense og dramatiske musik og lyd, er der lagt op til en kæmpe rock-oplevelse!

Vulture Vibe er en del af det stærke undergrundsmiljø i Aarhus, og har til mål at bringe rocken tilbage og fremme upcoming band magi!
Grundet vores kommende nye single i 2019 med Todd Ögren-Brooks (Rival Sons) og vores udsendte anmelderroste EP ”Temptation” hvoraf singlen temptation har været i rotation på P4 og anbefalet af Alex Nyborg Madsen, samt flere udenlandske radioer