Vitus Pine

  • Pop
  • Rock

Produkter

Band

Vitus Pine spiller op til ballade
Vitus Pine leverer en viril energiudladning af en rockkoncert med frække tekster og solid underholdning.
Vitus Pine spiller op til ballade
Vitus Pine leverer en viril energiudladning af en rockkoncert med frække tekster og solid underholdning.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)
    Vitus Pine spiller op til ballade


1.000 DKK

Video

1/2

Om artisten

Vitus Pine - Aarhusiansk rock med kække tekster og frække koncerter

Vitus Pine spiller dansksproget, økologisk og samfundskritisk klimarock. Teksterne tager dig på en tur rundt i alt det, der er galt med det moderne samfund, mens de gode melodier holder dig fra at tabe modet helt. Bandet favner bredt stilmæssigt, fra det stille og smukke til det vilde og grimme, men fællesnævneren er, at sangene er skrevet af Christoffer Krogsdal og senere arrangeret i samspil med bandet. Vitus Pine var tidligere et engelsksproget indspilningsprojekt, og fik lokal og national opmærksomhed, da sangen “Fuck you Copenhagen” blev beskrevet i Stiftidende og senere behandlet af Ankerstjerne i TV-programmet “En sang fra hjertet”. Siden er bandet overgået helt til danske tekster og Rasmus Fredensborg og Henrik Lynbech (På slaget 12, Broken Beats) er blevet tilføjet på trommer og bas. Bandet har udgivet en EP: “Forstadens Fristelser” og arbejder på et album, der er indspillet i Feedback studiet i Aarhus. Albummet kommer til at hedde “Udviklingens Afvikling”, og har en mørkere og mere seriøs tone end tidligere. Bandets live aktivitet blev lukket helt ned under Corona, men er så småt i gang igen, og vi arbejder på at komme mere ud på scenerne i fremtiden.

Næste show er en speciel koncert, der laves sammen med sangerinden Mia Loua i Lisbjerg beboerhus.
https://lisbjergbeboerforening.dk/2023/02/04/lyden-af-lisbjerg/

Det vil også være muligt at lave koncerten i dette setup, der er lidt mere afdæmpet med sange af både Vitus Pine og Mia Loua med Banjo, orgel og harmonika.

Forstadens Fristelser https://open.spotify.com/album/0rUiofNdMwHC0a7Sj3ys2U

Artikel om Fuck you Copenhagen i Stiften https://stiften.dk/artikel/aarhus-band-med-klar-besked-fuck-you-copenhagen-2017-6-22