Vest Kys

  • Elektronisk
  • Pop
  • Rock

Jeppe Foldager

Vokal

Produkter

Band

Vest Kys er energisk guitarbaseret synthpop. Første single blev udgivet med selveste Michael Falch på kor - anden single med Dodo Gad.
Vest Kys er energisk guitarbaseret synthpop. Første single blev udgivet med selveste Michael Falch på kor - anden single med Dodo Gad.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)


4.000 DKK

Rå pop fra Limfjorden

Første single - med Michael Falch på kor - er netop udgivet www.vestkys.dk

Video

1/2

Om artisten

Rå pop fra Limfjorden. Sådan beskriver bandet Vest Kys selv sin musik. Første single - med Michael Falch på kor - er netop udgivet www.vestkys.dk

De har spillet musik i over 20 år – men kun sammen i to år. Det nordjyske band Vest Kys gik nærmest direkte på scenen for at optræde steder som Nibe Festival, Tunø Festival og Brundby Rockhotel. Nu har de brugt vinteren på at indspille deres første single, Til tonerne af ild.

”Vi glæder os helt vildt til at få den ud i verden,” siger forsanger Jeppe Tilsted Foldager.

”Vores første single nogensinde. Det er fantastisk og ligesom det, der er formålet med det hele: At andre skal høre vores musik.”

Singlen er mixet af svenske Stefan Boman, der også har produceret albums for navne som Kent, Robyn og Backstreet Boys. Med på kor har bandet fået Michael Falch, der gerne ville lægge stemme til efter at have hørt demoen og haft det nordjyske band til at varme op til en af sine koncerter.
Stilen er klassisk dansk pop med klare tråde tilbage til 80’erne. Vi snakker elektrowave, heftige trommer, guitar, punkbas og en upoleret lyd. Eller bare rå pop fra Limfjorden, som bandet selv kalder det.
”Vores melodier er simple, emnerne klassiske. Men vi prøver at holde fast i en upoleret stil, give det lidt kant og blande elementer fra 80’erne sammen til musik, der peger mod fremtiden. Det kan være særlige stemmer eller lyde, der bringer minder om ungdommens fester, for meget Martini eller pigen, man aldrig fik,” siger Jeppe Tilsted Foldager.
”Og så lyder rå pop bare federe end blød rock.”

Singlen kan findes på Spotify, iTunes, YouTube og alle de andre store streaming-tjenester.

Vest Kys består af Jeppe Tilsted Foldager på vokal, Rene Nielsen på guitar, Søren Raundrup på trommer, Jesper Bach Christensen på bas.
Vest Kys har spillet på
Nibe Festival, Brundby Rockhotel, Tunø Festival, Way Up North Festival, Skråen, Fatter Eskil, Studenterhuset, Walthers Musikcafé, Waar Party … og Jernkroen i Nibe. Blandt andet.
Sangen Jæger er blevet anbefalet og udvalgt til to playlister af DR’s Karrierekanonen. Den indspilles i efteråret 2018 med Dodo (Dodo & the Dodos) på duet.


Bandmedlemmer