Valdemar Dvinge

  • Indie
  • Pop
  • Rock
  • Singer/songwriter

Produkter

Solo

Valdemar Dvinge
Jeg spiller mine egne sange, og/ eller cover sange og fortæller om dem. Sangvalget kan evt. aftales med det respektive spillested.
Valdemar Dvinge
Jeg spiller mine egne sange, og/ eller cover sange og fortæller om dem. Sangvalget kan evt. aftales med det respektive spillested.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (60 min)
    Valdemar Dvinge


3.000 DKK

Artist CV

Valdemar Dvinge

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Koncert for sangskrivere på Godset i Kolding d.9 Februar
Husk Mig - Mest populære single
I Vestenvinden Blæser Hun - Single
? Ku Jeg Elske Dig Igen - Single

Ny Single udgivelse i maj 2022!

Singlen hedder "Den Her Sang Er Ikke Om Dig" og udkommer på spotify samt mange andre streamingtjenester! Håber i vil give den et lyt!

Video

1/3

Om artisten

Valdemar Dvinge - Sangskriver, Guitarist og Sanger med stort potentiale.

Valdemar Dvinge er en upcoming artist med sit første album der venter lige om hjørnet. Han har udgivet 3 singler som giver en forsmag på albummet, som kommer til at have meget varierende genre, men med pop som rød tråd. Valdemar kan både byde ind med eget musik og et stort repetoir af covernumre.

Musikken har været en del af Valdemars som kommer ud af en meget musikalsk familie, og han startede med at spille guitar i en alder af 10 år, og kastede sig ud i at synge som 14 årig.
Han har spillet koncerter lige siden han var 15 år, i mange forskellige sammenhænge eksempelvis som guitarist og korsanger i et festband, forsanger og guitarist i rock band, helt solo, eller med andre artister eller musikere. De events han har spillet til går lige fra klimamarch, bryllupsfester, sangskriver og bandkonkurrencer, og enkeltkoncerter på diverse scener og spillesteder.

Men sin første udgivelse som 19 årig, henvendte Gaffa sig til Valdemar Dvinge og sagde at det var meget lovende, og at de fremover vil holde øje med ham. Det bliver spændende at se hvad de har at sige til det kommende album!

Albummet bliver produceret i hans tidligere musik-kollektiv hvor han boede sammen med hans to venner der hjælper ham med at indspille, mixe og master numrene.

Valdemar skriver på dansk og går meget op i det lyriske univers og lægger udover dette, stor vægt på kompositionen og er perfektionist med stort P når det kommer til indspilning og fremførelse af koncerter.
Inspirationskilderne spænder meget bredt, og går lige fra John Mayer, Agnes Obel til Ukendt Kunstner og Ulige Numre.

Den 22 årige Århusianer har fået samlet sit band, men vil indtil sommeren er ovre fokusere på at få lavet albummet færdigt og spille enten solo koncerter eller med en ekstra musiker.
Om det er med eller uden backing track er helt op til spillestedets forventninger og krav.