The Reptones

 • Americana
 • Indie
 • Pop
 • Singer/songwriter

Produkter

Trio

Intens og nærværende koncertoplevelse
Med over 300 koncerter på vidt forskellige scener, har The Reptones en intuitiv fornemmelse for situationen, stedet, publikummet og ønskerne.
Intens og nærværende koncertoplevelse
Med over 300 koncerter på vidt forskellige scener, har The Reptones en intuitiv fornemmelse for situationen, stedet, publikummet og ønskerne.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (45 min)
 • Duo (75 min)
  Intens og nærværende koncertoplevelse
 • Trio (90 min)
  Intens og nærværende koncertoplevelse


2.000 DKK

Artist CV

The Reptones

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Artist profile
Anmeldelse af album af Kim Skotte i Politiken
Anmeldelse af album af Jan Eriksen i POV International

The Reptones

Den københavnske duo The Reptones er blandt de førende danske eksponenter for den bølge af americana og indie-folk, der har vundet indpas i de senere år. Med over 200 koncerter på bagen har The Reptones en intuitiv fornemmelse for situationen, stedet, publikummet og ønskerne.

Video

Om artisten

Den københavnske duo The Reptones er blandt de førende danske eksponenter for den bølge af americana og indie-folk, der har vundet indpas i de senere år.

”Det er ikke ofte, at livets ulidelige lethed bliver lydsat med så stor finesse på en dansk plade, som det er tilfældet med denne suite, med udsigt til både dybe indsigter og smarte one-liners.”

Sådan lyder ordene fra den garvede anmelder Jan Eriksen i hans 5-stjernede anmeldelse i POV International af The Reptones helt nye album – Painkillers & Wine - der med 4- og 5-stjernede anmeldelser i bl.a. Politiken, Weekendavisen og Morgenavisen Jyllands-Posten er blevet overordentligt godt modtaget i den danske presse.

The Reptones blev dannet i København i 2011, og med kærlighed til klassiske dyder, hvor det meste er håndspillet, tager The Reptones udgangspunkt i et sammensurium af traditionelle genrer, der ofte går under fællesbetegnelsen americana. Den samlende kraft i The Reptones er sanger og sangskriver Bo Bech Arvin, der er stifter og medlem af den originale besætning.

På deres nye album ‘Painkillers & Wine’ er det danske alt. country/americana-ensemble The Reptones gået fra at være en kvintet, til at være en duo bestående af Bo Bech Arvin og Kim Heibon, som har arbejdet tæt sammen om de nye sange. Den nye konstellation har resulteret i en koncentreret sound med fokus på atmosfære, dynamik og nærvær, hvor de gode melodier og Bo Bech Arvins stærke vokal er i centrum på bandets nye sange.

Under indspilningerne allierede The Reptones sig med dansk indierocks nestor Nikolaj Nørlund (Niels Skousen, Jens Unmack, Ulige Numre m.fl.), som med sin produktion og mix har sat sit tydelige præg på albummets organiske og mellow lydbillede. Nørlund har fremelsket et stemningsmættet udtryk, der veksler mellem ro og anspændthed, og samarbejdet har været en positiv oplevelse for begge parter.