The Cosmic Twins

 • Elektronisk
 • Pop
 • Rock
 • Singer/songwriter

Alec Andreev

Vokal

Benjamin Rozilio

Trommer

Chris Andreev

Vokal

Produkter

Duo

Akustisk koncert med tvillingerne Chris & Alec
Vi stræber efter en rolig og hyggelig stemning når vi spiller akustisk.
Akustisk koncert med tvillingerne Chris & Alec
Vi stræber efter en rolig og hyggelig stemning når vi spiller akustisk.

Band

The Cosmic Twins Show
Vi lever for at give et storslået og indlevende popshow til publikum. For os handler det ikke bare om at spille nogle sange.
The Cosmic Twins Show
Vi lever for at give et storslået og indlevende popshow til publikum. For os handler det ikke bare om at spille nogle sange.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Duo (30 min)
  Akustisk koncert med tvillingerne Chris & Alec
 • Duo (60 min)
  Akustisk koncert med tvillingerne Chris & Alec
 • Band (30 min)
  The Cosmic Twins Show (kort)
 • Band (45 min)
  The Cosmic Twins Show
 • Band (60 min)
  The Cosmic Twins Show (fuld længde)


3.000 DKK

Artist CV

The Cosmic Twins

Uncover
Bookinger

47

mic

Er blevet booket
47 gange

Uncover
Anbefalinger

4

star

Har fået 4 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

13

Har optrådt til fordel for velgørenhed 13 gange

DR.dk artikel (inkl. video af live TV-debut)
Hør vores musik på Spotify
Følg vores rejse i musikken på Instagram
Vær opdateret på vores liveshows og følg os på Facebook
Se vores musikvideoer, covers og andet på YouTube
Aarhus Stiftstidende artikel

FØLELSESLADET OG STORSLÅET POPMUSIK

Med Alec på sin følsomme guitar og Chris på sine intense keys bliver man med det samme draget ind i det hårdtslående og storslåede univers, som den aarhusianske popduo The Cosmic Twins har skabt - fyldt med historier, eftertænksomme melodier og smagfuld, romantisk lyrik.

Video

1/4

Om artisten

Popduoen The Cosmic Twins

Da tvillingebrødrene Chris og Alec Andreev blev født i 1995, malede deres far et unikt maleri til dem. Et maleri af to identiske englebørn, som danser sammen ude i det storslåede kosmos, navngivet The Cosmic Twins. I 2017 formede de popduoen, opkaldt efter maleriet.
”Man kan vel se os som en moderniseret udgave af U2,” siger den ene frontmand Chris Andreev med et smil, hvor tvillingebroren og den anden frontmand Alec Andreev fortsætter: ”... men mindre støvet og rusten og mere blankt og poleret”.

Popduoen udgav d. 24. august 2018 deres debut EP, ”SAVE ME”, som var gnisten på deres rejse. De har siden haft tæt på 100 shows rundt i Danmark og endda bredt sig ud til Sverige. Efter udgivelsen af EP’en blev popduoen headhuntet af DR1 til at medvirke i deres talentshow ”LIVE”. Ud af mange deltagende udtalte Sanne Salomonsen om pop-tvillingerne: ”I leverede virkelig på scenen”, og i DR.dk’s artikel blev det fremhævet, at: ”[...] The Cosmic Twins fejede benene væk under både seerne og Danmarks rockmama”.
Chris og Alec har dog også før ”LIVE” været passioneret om at give publikum et overbevisende show. Det startede, da de som små 12-årige drenge havde deres periode med Guitar Hero, hvor de drømte sig væk til store scener. Den drøm besluttede de sig for at efterleve, da de mødte deres trommeslager Benjamin Rozilio på Mellerup Efterskole i 2011. De har lige siden spillet sammen, og har altid haft stor fokus på et episk og indlevende sceneshow med en klar vision om at inspirere folk i svære tider.”Vi vil bruge musikken som en hjælpende hånd til dem, som har brug for det. Det tror vi, alle har nogle gange”, siger tvillingerne.

Lige nu er The Cosmic Twins aktuelle med deres single ”Stand Together”, som på blot en weekend opnåede over 20.000 streams og 100 delinger på Facebook. ”Stand Together” blev skrevet for at modvirke al den elendighed og panik, som Coronavirusset bragte med sig – i håb om at give folk en følelse af sammenhold og styrke i en ellers splittet og ensom tid.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Grønnere Grøn
01 / 08 / 2020

Koncert til Grønnere Grøn 2020

Jeg kan varmt anbefale The Cosmic Twins. De kom med godt humør og god musik. De skabte en god fest som alle gæster var vilde med. Så ønsker man god stemning og godt musik så book The Cosmics Twins for så bliver festen god.
Aarhus 1900
30 / 01 / 2020

Kamstrup Nytårscuppen 2019

The Cosmic twins spillede til Kamstrup Nytårscuppen 2019, og får de varmeste anbefalinger herfra. Med enormt god musik og godt humør, gav de et ekstra løft til vores løb.
Alec og Chris er dygtige til det de laver, og er derudover yderst behagelige at have med til events.
5/5 stjerner herfra.
Det glæder os at høre. Mange tak! Det er nogle hyggelige og festlige arrangementer I laver, og vi håber på at vi kan komme og spille musik for jer igen.
Alt det bedste her fra!
Aarhus 1900
13 / 11 / 2019

Marselisfestivalen 2019

The Cosmis twins spillede til Marselisfestivalen 2019, og får de varmeste anbefalinger herfra. Med god musik, god energi og endnu bedre sangere, fik de både pladsen og løbere i stemning.
5 ud af 5 stjerner herfra.
Mange tak for de fine ord, Ronni. Vi kommer glædeligt igen og sparker stemningen igang!

Vi ses.
Bente Mondrup
22 / 07 / 2019

Længe leve live-musik

Skud ud til The Cosmic Twins for en rigtig god koncert. Det er ikke ligefrem verdens nemmeste opgave at spille en udendørs koncert i et åbent telt for 1500 ældre tyske krydstogtgæster. The Cosmic Twins spillede dog en overbevisende koncert, hvor de med stor musikalitet og naturlige tilstedeværelse gav gæsterne den musikalske velkomst vi ønskede os. Tak for musikken og for jeres skønne indstilling!
Vi takker og bukker for de fine ord, Bente. Det var en sand fornøjelse at byde de rejsende velkommen. Og tusind tak for jeres gæstfrihed.