The Bob Nova Project

  • Jazz
  • Latin
  • Lounge

Produkter

Band

Koncert med The Bob Nova Project
2 x 45 minutters stemningsfuld bossa nova.
Koncert med The Bob Nova Project
2 x 45 minutters stemningsfuld bossa nova.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (90 min)
    Koncert med The Bob Nova Project


11.000 DKK

Bossa nova når det er allerbedst.

Nordisk bossa nova og jazz tilsat en knivspids pop. Har haft flere numre i rotation på P8 Jazz. De smukke, stemningsfulde sange, leveres med indlevelse og elegance som altid, og garanterer for en indbydende og opløftende liveoplevelse.

Video

1/2

Om artisten

The Bob Nova Project spiller elegant og lækker bossa nova på dansk og engelsk. Har haft flere numre i rotation på P8 Jazz.

Bandet excellerer i bossa nova baseret jazz tilsat en knivspids pop. Altid egne kompositioner og altid med fokus på den gode sangbare melodi og den vedkommende tekst. De fleste numre udføres med sang, mens enkelte er instrumentale.
Hovedinspirationen er naturligvis Antonio Carlos Jobim, Joao Gilberto og Stan Getz, men koryfæer som Burt Bacharach og The Beatles har også haft indflydelse.

Bandet har med stor succes gennem årene frekventeret diverse spillesteder og festivaler.

Al musik er skrevet, produceret og mixet af Stein and Engelhardt - aka Sverre Stein Nielsen og Thomas Engelhardt Rasmussen.

Udpluk af anmeldelser af albums:
”Man skal være en ualmindelig sur skid, hvis man ikke lader sig smitte af den gode stemning der hersker på pladen New view…. Jeg vil ikke tøve med at anbefale pladen til den popglade jazzelsker. Det er velspillet og hyggeligt hele vejen igennem”.
Niels Overgård – JAZZNYT

”Sverre Stein Nielsen har en utrolig udtryksfuld stemme. På ubegribelig måde synes han beslægtet med bossalegenden Joao Gilberto - og er alligevel helt sin egen.
Bandet spiller med en umådelig smuk, sammenhængende energi. Det er rigtig, rigtig god musik, som må være en godbid for både det danske og det internationale marked.”Flemming Nordenhof – HERNING FOLKEBLAD

Bandet kan selv medbringe sanganlæg. Udover de fem faste medlemmer kan en sangerinde tilføjes.

Line-up:
Sang og akustisk guitar: Sverre Stein Nielsen
Elektrisk guitar: Thomas Engelhardt Rasmussen
Saxofon: Jakob Elvstrøm
Trommer: Lars Møllenberg
Bas: Johannes Liingaard Jørgensen
Ekstra: Laura Riis Nielsen på sang