The Beach Berserkers

  • Instrumentalt
  • Rock
  • Rock and roll

Produkter

Band

The Beach Berserkers LIVE – ét sæt
10 skønne tracks på 30 intense minutter.
The Beach Berserkers LIVE – ét sæt
10 skønne tracks på 30 intense minutter.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (30 min)
    The Beach Berserkers LIVE – ét sæt
  • Band (60 min)
    The Beach Berserkers LIVE – to sæt


6.500 DKK

Artist CV

The Beach Berserkers @ Spotify
The Beach Berserkers @ YouTube
The Beach Berserkers @ Facebook
The Beach Berserkers @ Instagram
Debutalbum, "Revenge of the Skinny Fat Silverback", LP / CD

En LIVE-oplevelse med originalitet og stemning!

Lyden af endeløs sommer, frihed, sorgløse strandture, åbne vidder, spænding, energi, vaskeægte LIV!

Video

1/3

Om artisten

Strandfester, spaghettiwesterns, spioner og superhelte – plus en vigtig knivspids musikalsk Nordic Noir! Den instrumentale rockmusik bliver genfødt, når The Beach Berserkers fremfører den hæderkronede genre med surfy energi og skandinavisk langsyn.

The Beach Berserkers skaber en sound præget af ‘the yesteryears’ respektfuldt bragt op til moderne tider – og giver herved publikum en oplagt mulighed for at genopdage, præcis hvorfor rockmusikken regerede i over 50 år. Og hvorfor var det så? Fordi rocken var og er et ærligt, svedigt, autentisk og kraftfuldt fællesskab.

Et liveshow med The Beach Berserkers bliver nøje tilpasset anledningen. Er der brug for det store udtræk, volumen og dans på bordene – eller er det mere på sin plads med diskret californisk coolness? The Beach Berserkers sammensætter sætliste og udvælger slagtøj og forstærkere, der matcher omgivelser og publikum perfekt.

Koncerterne bygger på bandets egne glansnumre fra debutalbummet REVENGE OF THE SKINNY FAT SILVERBACK spædet op med udvalgte surf- og instrumental-klassikere såsom Misirlou, Wipeout, Rumble og Pipeline. Sideløbende med de musikalske udskejelser afspilles stemningsskabende videoklip med optagelser fra Californien og omegn.