Tennis

  • Hit repertoire

Produkter

Band

2 x 60 minutter for fuld udblæsning
-
2 x 60 minutter for fuld udblæsning
-
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (120 min)
    2 x 60 minutter for fuld udblæsning


58.000 DKK

Artist CV

Tennis

Uncover
Bookinger

2

mic

Er blevet booket
2 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Besøg os på Facebook

Game - Set - Match - Tennis!

Kom til koncert med Take That, Haddaway, Katy Perry, Nirvana, Kim Larsen, MC Hammer, Ace of Base, Lady Gaga, Green Day, Village People, Rasmus Seebach og Robbie Williams på én og samme aften?

Video

1/4

Om artisten

TENNIS giver dig serveesserne indenfor de sidste fem årtiers hitmusik i et sprudlende, velspillet og nærværende show med energien og følelserne uden på tennisshortsene.

Kodeordet er "UNDERHOLDNING", når de dansekrævende hits ryger over nettet med 200 kilometer i timen.

TENNIS har i løbet af de sidste 21 år leveret uforglemmelige koncertoplevelser i hele landet og dele af det store udland, og de mere end 8.000 fans på Facebook vidner om TENNIS' popularitet.

Prominente venues som Train, SMUKFEST, Langelandsfestival, Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival og Thule Airbase har lagt græs til TENNIS' koncerter. Men også ved lukkede arrangementer for Zentropa, Novo Nordisk, Vestas, Grundfos og mange mange flere har TENNIS servet sig direkte i hjerterne på et bredt publikum.

For TENNIS gælder det ikke om at vinde, men om at få alle med. Derfor er TENNIS altid garant for en festlig aften, hvor pulsen kommer op over 180 i løbet af de første 5 minutter. TENNIS leverer et professionelt show, der kommer langt ud over scenekanten, og skaber en publikumskontakt så håndgribelig, at du kan tage den gode stemning med dig hjem – hver gang!

Game – Set – Match