Svøbsk

  • Folk

Produkter

Duo

Svøbsk - forførende folkemusik
Svøbsk skaber en fortryllende og festlig stemning med sjæl og dyb indlevelse ogsøger den nære kontakt med publikum.
Svøbsk - forførende folkemusik
Svøbsk skaber en fortryllende og festlig stemning med sjæl og dyb indlevelse ogsøger den nære kontakt med publikum.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (45 min)
    Svøbsk - forførende folkemusik


6.000 DKK

Artist CV

Svøbsk

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Svøbsk hjemmeside
Svøbsk facebook

Svøbsk - forførende folkemusik

Svøbsk skaber en fortryllende og festlig stemning med sjæl og dyb indlevelse ogsøger den nære kontakt med publikum

Video

1/4

Om artisten

Svøbsk blev nomineret som året live band i 2021 - DMA Roots

Med flair for det nye og kærlighed til det gamle blender de den traditionelle spillemandsmusik, egne kompositioner, salmer og sange i et personligt og levende udtryk. Svøbsk skaber en fortryllende og festlig stemning med sjæl og dyb indlevelse ogsøger den nære kontakt med publikum. Svøbsk består af de to virtuose og velrenomerede spillemænd Jørgen Dickmeiss (sølvbeslået rigsspillemand) og Maren Hallberg Larsen, der også danner par privat. De spiller tæt sammenflettet som i den traditionelle pardans fra hvilken, de har taget deres navn og har igennem de sidste 15 år finpudset deres empatiske sammenspil. De mødte hinanden på konservatoiriets folkemusiklinje i Odense hvor de begge har studeret. Maren har derudover taget en kandidat i klassisk harmonika og Jørgen er sølvbeslået rigsspillemand.
Når man hører Maren Hallberg og Jørgen Dickmeiss spille, fornemmer man det tætte forhold der er til stede, når to mennesker er samlet om en fælles skæbne. Deres lyse og artikulerede musik er rodfæstet i den blomstrende arv af traditionel musik fra Danmark og de omkringliggende lande. De trækker på en stor bredde af musikalske udtryk som forenes med en dyb respekt for den danske tradition.
Svøbsk (alene og med Svøbsk Kvartet) har udgivet en stribe albums og spiller et stort antal koncerter i klubber, festivaler, kirker, biblioteker og skoler hvert år. De har turneret i Grønland, Island, Færøerne, Canada, Finland, Polen, Østrig, Skotland og Tyskland.