STRANGERS IN TOWN

  • Pop
  • Rock

Allan Halberg

Vokal

Andreas Hansen

Trommer

Jonathan Tjellesen

Bas

Sebastian Philip Rafn Møller

Guitar

Produkter

Band

STRANGERS IN TOWN
Fuld Koncert. Det er et energifyldt sæt med sange der virker genkendelige selvom det er første gang man høre det. Pris Excl. Lyd, lys og tekniker
STRANGERS IN TOWN
Fuld Koncert. Det er et energifyldt sæt med sange der virker genkendelige selvom det er første gang man høre det. Pris Excl. Lyd, lys og tekniker
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    STRANGERS IN TOWN


4.500 DKK

Artist CV

STRANGERS IN TOWN

Uncover
Bookinger

3

mic

Er blevet booket
3 gange

Uncover
Anbefalinger

2

star

Har fået 2 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Langelandsfestival 2019
Pure Festival
Gislev musikfestival
Odense Havnekultur Festival
Tinderbox Band Battle - LIVE TV2
Danmark Dejligst Festival 2019
Langeland 2022
Udgivelser

Rosé Pop bandet fra Svendborg

Det sydfynske pop band “Strangers In Town"

Video

1/7

Om artisten

Rosé Pop bandet fra Svendborg

Strangers In Town er et dansk popband fra Svendborg, der blev dannet i 2015. Bandet har spillet på adskillige festivaler i Danmark, inklusiv Langelandsfestival, Danmarks Dejligste og Tinderbox Band Battle, hvor de nåede til finalerunden. Deres unikke lyd kombinerer elementer af rock og country med 80'ernes poptraditioner og skaber en energisk og dansabel stil.

Bandet har en forfriskende tilgang til popmusik, hvor deres musik skaber en helstøbt lyd, der går lige i hjertet på publikum. Strangers In Towns selvskrevne sange er fyldt med ørehængende melodier og inspirerende tekster, der er med til at danne et nærværende og engagerende live-show, og publikum kan forvente en musikalsk oplevelse fyldt med sjæl og spilleglæde, når Strangers In Town indtager scenen.
Udover deres fængende musikalske stil, er en af de ting, der gør Strangers In Town særlige, deres evne til at formidle følelser og emner, der rører ved publikum. I deres tekster behandler de både tunge temaer og den glæde, der kan findes i livet. Bandet formår at beskrive de svære og komplekse følelser, som mange mennesker kæmper med i deres liv, på en måde, der er både ærlig og følsom. Deres tekster kan handle om alt fra savn, tab og ensomhed, til selvtillid, håb og tro. Publikum føler sig set og forstået, mens de synger om emner, der normalt er svære at tale om.

Men selvom de tunge emner fylder en del af deres tekster, så er der også masser af plads til kærlighed og glæde. Strangers In Towns musik beskriver også den magi, der kan findes i kærligheden og livets glæder. Deres musik og tekster afspejler livets op- og nedture på en ægte og følsom måde.
Strangers In Town er et band, der ikke vil skuffe, når de indtager scenen. Deres engagerende og energiske live-show vil sætte gang i ethvert publikum og skabe en uforglemmelig oplevelse. Så hvis du er på udkig efter et band, der kan skabe en musikalsk fest, så er Strangers In Town det perfekte valg.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

AHA Livestage
16 / 10 / 2023

AHA TALENT 2023

"Strangers in Town" - har en spilleglæde, der smitter et hvert publikum!
Grønnere Grøn
01 / 08 / 2020

Koncert til Grønnere Grøn 2020

Super fed oplevelse, et af de bedste opcoming band jeg længe har hørt. Alle her vi meget imponeret over både den stemning de skabte og musikken.
De største anbefalinger herfra.