Stefan Brask & Anders Graae

  • Pop
  • Singer/songwriter

Anders Graae

Vokal

Stefan Brask

Vokal

Produkter

Duo

Huskoncert
Nærværende hverdagspoesi og intme koncertoplevelser med fortællingerne i fokus.
Huskoncert
Nærværende hverdagspoesi og intme koncertoplevelser med fortællingerne i fokus.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (75 min)
    Huskoncert


7.000 DKK

En aften i selskab m. Stefan Brask og Anders Graae

Video

1/4

Om artisten

En forårsdag i 2013 dumpede en mail fra sangskriveren og trubaduren Anders Graae ind hos sanger og guitarist Stefan Brask med en opfordring: Lad os mødes, lad os snakke, lad os spille! De to musikere havde aldrig mødtes, men Anders Graae var netop flyttet til en lille by i Himmelbjergets skygge, hvor også Stefan Brask har sin musikalske base.
Opfordringen blev straks fulgt og en fælles musikalsk gnist sprang: En umiddelbar fornemmelse for at trække i samme retning førte hurtigt til ønsket om et samarbejde med kodeordene: Nærværende hverdagspoesi og intime koncertoplevelser med fortællingerne i fokus.

Stefan Brask
Kendt som primus motor i Örenlyd som vandt DRs Karrierekanonen i 2001. Bandet har, med Stefan i front, høstet stor ros for deres udgivelser, fine sange og vedkomne lyrik. Sideløbende med Örenlyd har Stefan udgivet 2 soloalbum.

Anders Graae
Anders slog igennem med sangen “ Den anden pige” som vandt Tv2 Radios store sangskriverkonkurrence i 2008. Siden har han udgivet de 2 anmelderroste album “En omvej hjem” og “Mens luften endnu er mild”, som er blevet spillet flittigt på bl.a. DR’s P4.

Bandmedlemmer