Stabillo-G's

  • Hip hop

Lukas Jørgensen

DJ

Sebastian Bochineck

Rapper

Produkter

Band

En times Hip-Hop koncert
I modsætning til vores kortere sæt, kommer vi her helt ud i alle hjørnerne af vores diskografi! Pris er til at forhandle
En times Hip-Hop koncert
I modsætning til vores kortere sæt, kommer vi her helt ud i alle hjørnerne af vores diskografi! Pris er til at forhandle
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (15 min)
    Kort fest-setup
  • Band (60 min)
    En times Hip-Hop koncert


2.000 DKK

Artist CV

Stabillo-G's

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Tjek os ud på facebook for alt mellem himmel og jord
Hop ind på vores instagramprofil
Lyt til vores musik på Spotify
Musikken kan også lyttes her
Tjek youtube ud for live- og musikvideoer
Øboen har skrevet en artikel om Rasmus a.k.a. Kvernemanden
Øboens artikel om Sund Slik og Kvernemanden

Stabillo-G's

Nostalgisk Blanding Af Old-School Dansk Rap, Nytænkende, Humoristisk Lyrik Og Legesyge, Hypnotiske Og Swingende Beats

Video

1/4

Om artisten

Stabillo-G's hip hop-univers er en blanding af finurlige beats, legesyge rim, og ørehængende omkvæd. En blanding som er øjeblikkeligt, genkendeligt klassisk og alligevel helt aldeles unikt.

Stabillo-G’s; Rap- og hiphopuniverset, som er udtænkt af Rasmus Pape og Sebastian Bochineck, handler lige så meget om nytænkning, som at gøre ære det der kom før. Inspireret af grupper som Malk de Koijn og Bikstok, leverer de deres egen autentiske version af en velkendt lyd, og puster dermed til gløderne af “old school” rap musik. Med revolutionære rim og bombastiske beats leverer de et show, der samtidig har speederen i bund og benene på jorden. Med personaerne “Ung Pels” og “Kvernemanden” skaber rapperne et tekstunivers der tager dig tilbage til de gode gamle dage hvor sange ikke behøver at have en dyb, dyb politisk korrekt morale, men tværtimod tager pis på lidt af hvert.
Ofte bistået af deres faste producer Lukas Engelbreckt Jørgensen (DJ Sund Slik), har Stabillo-G’s udgivet EP’en ”Det første Evangelie” der inkluderer sange som: ”Det Går Ned i Køkkenhaven” og ”Protoman Ize”. Deres lyd, beskrives bedst som nostalgisk, men alligevel forfriskende anderledes end noget andet der foregår på den danske Rap-scene, hvilket er en af hovedtankerne bag Stabillo-G’s-projektet, netop at kunne udvide diversiteten indenfor genren i Danmark.
Gruppen har blandt andet spillet på Emergenza Festival, hvor de nåede finalen og på Svendborg Gymnasium til en af deres fester.

Bandmedlemmer