SoftWave

  • Elektronisk
  • Pop

Catrine Christensen

Vokal

Produkter

Duo

SoftWave koncert
Oplev SoftWave's ægte synthpop univers, som for alvor sætter gang i festen! Til koncerten spiller de numre fra deres musikkatalog og nyheder.
SoftWave koncert
Oplev SoftWave's ægte synthpop univers, som for alvor sætter gang i festen! Til koncerten spiller de numre fra deres musikkatalog og nyheder.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (30 min)
    SoftWave koncert
  • Duo (60 min)
    SoftWave koncert


8.000 DKK

Artist CV

Nyt album "things we've done" UDE NU
GrønnereGrøn i samarbejde med Grøn Koncert
SoftWave's officielle hjemmeside
Anmeldelse
Bands Of Tomorrow har skrevet om SoftWave
Følg SoftWave på Spotify
SoftWave har spillet i Store VEGA og mange andre steder.
Gaffa har skrevet om SoftWave

Opløftende elektronisk pop

Efter successen med debutalbummet "Game On", gæstede SoftWave Jakob Stegelmann (Troldspejlet, Bremen Teater). I 2020 var de på turné med OMD, lavet remix til Erasure's Andy Bell og

Video

1/7

Om artisten

SoftWave blev til i 2014 uden kendskab til musikbranchen og med deres store ambitioner om at blive et populært elektronisk pop band i ind-og udland, er de idag blevet et anerkendt navn i mange lande af mange store artister inde for deres egen genre.

SoftWave er...
Jerry Olsen (programmør og producer)
Catrine Christensen (sangerinde og sangskriver)

KORT BIO
SoftWave er en dansk synthpop duo, som blev etableret i 2014 af sangerinden Catrine Christensen og producer Jerry Olsen uden nogen musikalsk baggrund. Deres store visioner, opløftende sound og catchy omkvæd, har ført dem langt. De er bl.a. blevet anerkendt af store synth-pionerer såsom OMD, Andy Bell (Erasure), Chris Payne (Visage), Ian Burden (Human League) mfl.

“SoftWave made two all new 'Electro-Noir' style remixes for my 'Club Torsten!' album and I loved their strong retro inspired synth melodies the first time I heard them and the way Catrine's vocals weave in and out so deftly is just gorgeous!.”
Andy Bell, Erasure

SoftWave’s karriere startede med en demoanmeldelse i GAFFA. Efter udgivelsen af debut albummet ’Game On’ (2019) tog det for alvor fart med hitliste placeringer, koncerter og radio airplay i både ind- og udland (DR P4 mfl.).

“Der er lidt Erasure over det her SoftWave nummer, Something Is Missing” - P4 AFTEN, DR

"System Failure" er SoftWave's mest populære nummer med mere end 100.000 Spotify streams og nomineret som

SoftWave har gæstet Jakob Stegelmann i Bremen Teater (’Fantastisk Fantasy’, Troldspejlet LIVE, 2019). I 2020 blev de personligt udvalgt som support af de millionsælgende OMD til deres Skandinaviske del af turnéen som sluttede af i Store Vega, booket af Live Nation og Luger.

Nu er tiden kommet til en opfølger på succesen. Nemlig deres 2. album "things we've done" (13. oktober 2023), som efterfølges af en turné i ind- og udland + store offentliggørelser.

"Never Gonna Let You" er blevet anbefalet af DR Karrierekanonen. Og det nye album er

Det nye album "things we've done"💽 er bl.a. i rotation på Amazing Radio (US) og har fået 5-stjerner af Indie Boulevard Magazine, samt en BESTSELLER (Poponaut.de) og #6 på den tyske TOP15 ALBUM hitliste (German Electronic Web Chart).

Bandmedlemmer