SNACK

  • Pop
  • Rock

Produkter

Duo

Duo Akustisk
SNACK møder op med to akustiske guitarer og alternative versioner af deres sange.
Duo Akustisk
SNACK møder op med to akustiske guitarer og alternative versioner af deres sange.

Band

Fuldt band
SNACK optræder med deres live band.
Fuldt band
SNACK optræder med deres live band.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (45 min)
    Duo Akustisk
  • Band (45 min)
    Fuldt band


6.500 DKK

Energisk Pop/Rock duo

Video

1/2

Om artisten

SNACK består af de to barndomsvenner Michael og Christopher, der helt tilbage i teenageårene skrev de musik sammen, indtil livet kom i vejen, og deres veje skiltes.

Michael startede et solo projekt, som blandt andet fik lidt radio premierer på The Voice og P4, hvor en af sangene endda lånte Thomas Helmigs udødelige riff, samt vokal, fra “Nu Hvor Du Har Brændt Mig af”. Riffet blev endda genindspillet af Aske Jacoby til selve sangen.
Christopher kastede sig ud i et pop projekt, ved navn TigerSwan, som udgav deres debutalbum (og eneste plade) i 2020. Projektet fik ros fra flere danske medier, hvor de inden deres stop også nåede at spille på diverse danske festivaler, i Japan, fik radio airplay og indspillede musik i USA mm.

Efter flere år i hver deres projekter, og med de erfaringer det har bragt med sig, har de nu slået guitarerne sammen igen. Der er blevet skrevet på livet løs, siden starten af 2022, og et album nærmer sig med hastige skridt.

I slutningen af 2022 offentliggjorde duoen, at de havde skrevet under på en pladekontrakt med Target Records. Indtil videre har de udgivet fire singler. Albummet forventes ude engang i slutningen af 2023/start 2024.