SHE'S THE MOON

  • Pop
  • Singer/songwriter

Produkter

Band

SHE'S THE MOON
Vi kan spille både som fult band eller med et mere akustisk set, samt i mindre opstilling.
SHE'S THE MOON
Vi kan spille både som fult band eller med et mere akustisk set, samt i mindre opstilling.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)
    SHE'S THE MOON


5.000 DKK

Artist CV

SHE'S THE MOON

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Link til min musik
Hjemmeside
Modtager af BoT Legat - SHE'S THE MOON

Video

Om artisten

SHE'S THE MOON har rod i poppens verden, der leges med elementer fra funk og rock for at udfordre opfattelsen af popmusik. Projektet er råt og intimt, men samtidig fængede og upbeat, med en balance mellem det emotionelle og musik man kan danse til.

SHE’S THE MOON er Stine Rosenløv Jensens soloprojekt med rod i den alternative pops verden. Der leges med elementer fra forskellige genrer for at få dig til at tvivle på, hvad pop egentlig kan være. Stine skaber en ny bedroom pop, hvor du aldrig får helt nøjagtigt, hvad du forventer. Hun skaber sange, som lyttere både kan danse og græde til, hvor de føler sig forstået helt ind til kernen.

Stine står bag både sangskrivning og komposition af alt materiale, og hendes musik tager lytteren med på en dybdegående rejse gennem hendes indre univers. Emner som kærestesorg, venskab og eget selvbillede udforskes i intense og kraftfulde kompositioner. Hendes stemme formår at fange lytteren øjeblikkeligt og fastholde dem i hendes greb, indtil det sidste ord er sunget.

SHE’S THE MOON skaber det rum, hvor du kan føle dig grebet og set. Et sted hvor man kan være i sine følelser og bande af dårlige ekskærester og synge og danse til sange om frihed og selvkærlighed. Hun skaber et sted, hvor man kan udtrykke sin styrke - et sted, hvor man ikke er i baggrunden, men i centrum.

Hun udgav i januar hendes debut EP “What I Thought I Wanted", der har modtaget rigeligt med anerkendelse fra diverse medier. Hun var blandt andet på Bands of Tomorrows playlister UIMODSTÅELIGE og NORDISKE HITS, samt Kvinde Kend Din Pops Best of 2023. Hun har spillet support for iomfro på Klaverfabrikken, support for Hause Plants på Ideal Bar, og står til at spille sammen med Sasha Adrian hos Kvinde Kend Din Pop den 2. Marts. Med mange timer brugt i studiet er hun klar til at byde flere sange velkommen til sommeren ‘24.