Sejd

  • Folk
  • Folkrock
  • Singer/songwriter

Henrik Waldorff Sørensen

Bas

Produkter

Duo

Sejd
Iørefaldende sange på dansk. Leveret med overskud og charme af to erfarne musikere med gode historier i ærmet. Koncert med nærvær og nerve? Sign Sejd!
Sejd
Iørefaldende sange på dansk. Leveret med overskud og charme af to erfarne musikere med gode historier i ærmet. Koncert med nærvær og nerve? Sign Sejd!
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (60 min)
    Sejd


2.200 DKK

Artist CV

Sejd

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Hjemmeside for Erik Stig

Melodiernes mænd

Erik Stig er guitarist og skriver sange på dansk i et iørefaldende mix af folk og pop. Som den ene halvdel af duoen "Sejd" fremfører han sine melodiske sange sammen med Henrik Sørensen på bas. Intimkoncert med nærvær og nerve? Så´ er det Sejd, I skal have fat i!

Video

Om artisten

Musikalske lydspor

Jeg hedder Erik Stig Andersen og er guitarist, sanger og komponist. Jeg har spillet musik siden starten af 1980'erne.

I årene 1980-88 spillede jeg rytmeguitar i latin-/afro-orkestret Fætter Sørensen. Scenen for verdensmusik var glohed i de år, og Fætter Sørensen var fast krydderi ved støttearrangementer og fester i verdensmusikmiljøet.

1988-97 var jeg sanger og rytmeguitarist i afro-orkestret Metatu, som tog tråden op, hvor Fætter Sørensen slap. Højdepunkter var de euforiske koncerter i verdensmusikteltet i Fælledparken og på scenerne under det københavnske karneval.

1998-2016 var jeg forsanger, guitarist og komponist i verdensmusikorkestret Distant Drums. Distant Drums udgav cd'en "Landeplager" i 2009 med 12 af mine originale sange.

Fra 2016 har jeg optrådt med mine egne sange fremført af Erik Stigs orkester eller som den ene halvdel af sangskriverduoen SEJD. I 2017 udgav jeg fire af sangene på EP'en Signatur, som kan høres på streamingmedierne.

Bandmedlemmer