Schwarze Fiktion

  • Beat
  • Elektronisk
  • Pop

Søren Raaschou

Guitar

Produkter

Trio

Triokoncert med fuld energi
Bo og Søren på synth, guitar og vokal samt Mikas på trommer. Schwarze Fiktion spiller synthrock du kan danse til! www.schwarzefiktion.dk
Triokoncert med fuld energi
Bo og Søren på synth, guitar og vokal samt Mikas på trommer. Schwarze Fiktion spiller synthrock du kan danse til! www.schwarzefiktion.dk
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Trio (30 min)
    Triokoncert med fuld energi


6.000 DKK

Schwarze Fiktion spiller dansabel synthrock

Med fokus på menneskets svindende rolle i en distanceret højteknologisk nær fremtid fungerer universet Schwarze Fiktion som “Maskinen”, der kompromisløst overtager mere og mere terræn. Inde i “Maskinen” opererer sangene som fragtmenterede øjebliksskildringer.

Om artisten

Med fokus på menneskets svindende rolle i en distanceret højteknologisk nær fremtid fungerer Schwarze Fiktion som “Maskinen”, der kompromisløst overtager mere og mere terræn. Inde i “Maskinen” opererer sangene som fragtmenterede øjebliksskildringer.

Bevægelse er et kodeord i musik, tekst og billeder hos Schwarze Fiktion, der igennem dyrkelsen af det antistatiske understreger den hastige transformation fra menneske til maskine, som er omdrejningspunktet i “Den Sorte Fiktion”. Målet er at skildre en moderne virkelighed, der er tilgængelig for alle, og en frembringelse af den umiddelbare sanseoplevelse.

Med musikkens tilbageskuende 80'er vibes, blandet med fremtidsrettede og nutidige lyde, skabes et friskt og relevant lydbillede, der lader sig inspirere af strømninger som trip-hop, pop, elektronica og techno. Musikken drives af en ung, fremadrettet lev-i-nuet-vibe, der i singlen “Miami” fungerer med en lethed og et håb, mens det er de mere mørke og modløse sider af universet, der bliver fremhævet på singlen “Cool Bikini Cool”.

Tekstforfatningen i Schwarze Fiktion er en rejse ind i frontmanden Bo Skjelmoses erindring om ungdomstiden kaotiske virvar. Om intens, rastløs og eksplosiv beruselse skildret i nutidige fortællinger om kærlighedens mange ansigter. Sprogets billedlige og hurtige skift er, på samme måde som musik og billeder, med til at skabe stor fremdrift og intens energi. Det er beretninger om et voksent følelsesliv med afsæt i erindringer fra ungdommen.

Bandmedlemmer