Søren Emming

 • Blues
 • Folk
 • Folkrock
 • Singer/songwriter

Søren Emming

Vokal

Produkter

Solo

Søren Emming (solo)
Med tamburin på foden, akustisk guitar på skødet og indlevelse bag mikrofonen bydes der indenfor i en dragende verden af dyb vokal og fængende lyrik.
Søren Emming (solo)
Med tamburin på foden, akustisk guitar på skødet og indlevelse bag mikrofonen bydes der indenfor i en dragende verden af dyb vokal og fængende lyrik.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (45 min)
  Søren Emming (solo)
 • Duo (60 min)
  Søren Emming (duo)
 • Band (75 min)
  Søren Emming & Ødeland


2.250 DKK

Artist CV

Søren Emming

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

"Krager i hvidt" EP
"Sorte vinge" Remastered Maxi single
"HAVET" EP
"Where the Dead Things Grow" Single
"I det fjerne" single release
"Tid til at forsone" single release
"HAVET EP" udsolgt release-koncert
Solo - Frederikssund Festival 2022

Crooner Skjalden

I en vifte af projekter har Søren Emming bevæget sig igennem flere musikalske landskaber som sangskriver og multi-instrumentalist. I centrum er en reflekterende sangskrivning, som gør sig gældende på både engelsk og på modersmålet dansk, som leder en igennem de ofte oversete afkroge af sjælelivet.

Video

1/3

Om artisten

”Tårer på papiret gennemværder de ord, som ligger spredt. Spredt for alle vinde, strukket tynde over skyggen af et minde. ” – Ødeland

På singlerne "I det fjerne" (2021) og "Tid til at forsone" (2022) præsenteres spektrummet af Emmings kommende debutplade. Med sine over 7 minutter og væld af formled og instrumenter udfolder "I det fjerne" sig som et både råt og tætbygget prog-folk-monster, hvor Emmings kompositoriske evner kommer til deres fulde ret.
I både skærende og smukkeste kontrast står "Tid til at forsone" som en bittersød kærlighedsvise, som er så enkel som den er præcis med sin fine komposition, rørende korarrangement og lyrik, som rummer både mørket og lyset.

I konstellationen "HAMMER/EMMING/VALENTIN" høres Søren Emmings sprøde baritonvokal og ulmende lyrik i en smuk symbiose med sommerdrømmens lette penselstrøg på HAVET EP (2020) - et hidtil uhørt pop-formalia fra denne sangskriver. Her præsterede trioen flere udsolgte koncerter, bl.a. debuten på musikhuset Dexter i hjembyen Odense, og blev anbefalet af DRs KarriereKanonen. Sangen "Ødeland", som har Emming som hovedforfatter, blev sammenlignet med Sebastian af musikmediet GFR, som bl.a. skrev: ”man har en fornemmelse af at have hørt noget vist fra en røverbule eller dørtrinnet på en roma-vogn… ”.

Mindre imponerende er denne kunstner ikke på scenen, hvor han enten alene med sin store stemme og nervefuld guitar, eller med bandet ”Ødeland” i ryggen, rumler afsted som en caravane i scenelysets skær og bag sig lægger en støvsky af skrabet folk-rock og følsomme ballader, som tager publikum med på en rejse igennem hele følelsesregisteret.

Bandmedlemmer