Rise Larsen

  • Folk
  • Pop
  • Singer/songwriter
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (60 min)
    Solo et sæt 45 eller op til 60 min.
  • Solo (90 min)
    Solo to sæt á 45. min. med en lille pause imellem.


2.000 DKK

Artist CV

Hjemmeside
YouTube
Spotify
Facebook Musik-side
Facebook Personlig profil
Instagram

Solo, danske tekster, akustisk og elektrisk guitar

Nærværende danske sange, en blanding af akustisk guitar og elektrisk guitar med loop og backing, evt. keyboard, egne sange og udvalgte covers. Kan også bookes udelukkende med akustisk guitar.

Video

1/4

Om artisten

Rise Larsen er sangerinde og sangskriver, genren er pop/folk, iørefaldende melodier og danske tekster om hverdagens tanker og følelser, som de fleste kan nikke genkendende til.

Rise Larsen er konservatorieuddannet som musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Hun har mange års erfaring som frontfigur i både partybands, countryband, originalmusikband, rockband osv.
Nu er hun gået solo – med udgangspunkt i originale sange, og afhængigt af spillestedets profil, er der også udvalgte danske coversange på listen.

Repertoiret er blandet, sådan at ca. halvdelen af sangene er med akustisk guitar, og den anden halvdel er med elektrisk guitar, ekko og loop-effekter, backingtrack, og afhængig af varighed, er der også et par sange med keyboard og rytmer.

Hun har sin egen stil og er svær at sætte i bås, men der er inspiration fra fx Shubidua, Anne Linnet, Kim Larsen, Tv-2, Alanis Morissette, The Pretenders, Beatles, Rolling Stones mm.

Flere af hendes sange har klaret sig godt på toplister på dk4 og lokalradioer landet over, og hun har bla. kunnet ses i en akustisk koncertoptagelse i Vesthhuset, ligeledes optaget af dk4.
Derudover har hun været gæst i TV-Glad, Smil Tv og TV Vestsjælland.
Hun spiller primært koncerter på mindre spillesteder, caféer, til kultur-arrangementer, byfester, mindre festivaller og andre festlige begivenheder.