Regitze & Jens - Julemusik

  • Julesalmer
  • Julekalendersange
  • Amr. juleklassikere
  • Børnejulesange

Jens Hellemann Jørgensen

Guitar, Korvokal

Regitze Glenthøj

Vokal

Produkter

Duo

Akustisk juleduo // Guitar & sang
3 x 30 min. juleunderholdning i fx storcentre. Unikke fortolkninger af kendte og mindre kendte danske og internationale julesange.
Akustisk juleduo // Guitar & sang
3 x 30 min. juleunderholdning i fx storcentre. Unikke fortolkninger af kendte og mindre kendte danske og internationale julesange.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (30 min)
    Akustisk juleduo // Guitar & sang
  • Duo (90 min)
    Akustisk juleduo // Guitar & sang


5.600 DKK

Artist CV

Regitze & Jens - Julemusik

Uncover
Bookinger

12

mic

Er blevet booket
12 gange

Uncover
Anbefalinger

1

star

Har fået 1 anbefaling

Regitzes hjemmeside
Regitzes FB-kunstnerside
Jens' management - All That Management
Jens' soloplade: "Klimaskift"
Regitzes YouTube-kanal

Personligt, ærligt og ægte

Alsidig juleduo (vokal/guitar) der fortolker nye og gamle julesange for både store og små. Repertoiret spænder vidt fra Søren Banjomus til julekalenderhits, salmer og amerikanske juleevergreens.

Video

Om artisten

Musikalitet. Indlevelse. Nærvær. Kærlighed. Respekt. Kvalitet. Personlighed. Nysgerrighed. Dette er nogle af nøgleordene, når vi fortolker sange. Vi forsøger altid at formidle tekst og musik så ægte og ærligt som muligt. Altid med respekt for begge

Vi fortolker både kendte og mindre kendte sange inden for genrer som jazz, pop/rock, musical og singer/songwriter, og vi har optrådt ved forskellige lejligheder lige fra intimkoncerter til begravelser, fødselsdage og bryllupper.

I forbindelse med nedlukningen under COVID-19, besluttede vi at indspille en helt ny sang: "Her i disse krisetider", der hurtigt spredte sig viralt og i skrivende stund har mere end 36.000 visninger på FB. Sangen er en lille påmindelse om, hvad sang (og kultur) betyder – ikke mindst når ængstelse og usikkerhed præger hverdagen. Kulturen er stadig hårdt ramt af Corona-krisen, men sangen giver et håb om, at vi måske mødes på "den anden side" – mere afklarede og med muligheden for at være blevet "en bedre ven". Sangen er blevet spillet flere gange i radioen på DR P2 og R4dio.
Regitze Glenthøj har medvirket i en lang række musicals på nogle af landets største scener, været solist ved talrige lejligheder, medvirket i tv-serier og lagt stemme til tegnefilm, speaks og reklamer. Hendes musikalske hjerte banker for både den klassiske og rytmiske verden, og hendes stemme spænder således vidt fra jazz til klassisk, pop/rock samt musicals og viser. Blev i 2009 uddannet fra Det Danske Musicalakademi og var medlem af DR PigeKoret i 12 år. Gennem snart 5 år har hun været forsangerinde i Mads Granum Kvintet.

Jens Hellemann kan skrive mange titler på sit cv -musiker, producer, komponist, kapelmester, arrangør - og den ene halvdel af den dynamiske tvillingeduo Brdr. Hellemann, der sammen med Nikolaj Cederholm bl.a. står bag teaterkoncerterne: Bob Dylan, Come Together, Beach Boys, Beethoven og Mozart. Jens har desuden turneret med navne som Søs Fenger, Anne Linnet, Danseorkesteret, Love Shop, Erann DD og mange andre. I 2011 udgav han sit første album: Klimaskift.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Albertslund Centrum
04 / 12 / 2021

Julemusik

Dejlig julemusik, sang og spillede virkelig godt, kan klart anbefales
Tusind tak for de søde ord! Det var en stor fornøjelse at optræde hos jer. Fantastiske forhold hvor der var tænkt på det hele lige fra forplejning til eget toilet og vogn til transport af gear. Vi kommer meget gerne igen :)