RED LED

  • Rock

Christian Mathias Laursen

Trommer

lauge hjort

Bas

Magnus Kjeldbjerg

Guitar

Oliver Kasnæs

Vokal

Produkter

Band

En times original musik
En times original musik, høj energi og godt sceneshow!
En times original musik
En times original musik, høj energi og godt sceneshow!
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    En times original musik
  • Band (90 min)
    Originale og covers


5.000 DKK

Artist CV

RED LED

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

RED LED Youtube
RED LED's spotifyprofil
RED LED facebookside
RED LED instagram

RED LED - Nutidens svar på god gammel rock

RED LED er et rockband bestående af fire unge drenge i alderen 17-18 år. De prøver at gøre rock-genren mere attraktiv for den nye generation, ved at inkorporere flere pop-elementer.

Video

1/2

Om artisten

Red Led er rock klar til det nye årti. Vi har et mål. Vi vil gerne genopleve guitaren med noget knas på og store vokaler. Vi læner os op ad følelsen af kæmpe arena koncerter med masser af energi, der taler til dem der er med på at give den gas.

Med hjælp fra de store rockstjerner fra da far var dreng samt en nyere tilgang til rocken, er asfalten lagt. Alt der mangler er at vælge det rette køretøj for 2020.

Ved en RED LED koncert kan du forvente 4 gutter der giver den fuldt ud. Med en blanding af covers fra rock klassikere og bandets egne kreationer giver Red Leds musik en følelse af sommer. Det giver en følelse af fede festivaler i 25 graders varme med en kold øl i hånden. Den slags rock du ikke kan undgå at synge med på. Om det er omkvædenes råb, eller guitar soloens melodier. Det er musik hvor du fanger dig selv i at svinge hofterne fra side til side. Det vigtigste er at publikum er med! Red Led har i forbindelse med efterskolen, som de alle mødtes på, rigtigt meget sceneerfaring. Bandet har blandt andet spillet steder som Voxhall og Nordkraft på royal stage. Sceneenergien er en rigtigt stor del af Red Leds image. Red leds debutalbum 'Night Out' er mixet og mastered af Kim Olesen som også er guitarist i bandet Anubis Gate. Derudover har de i studiet fået en del fif og tricks af Skagerack guitaristen Jan Petersen.

Bandmedlemmer