PÅHÆNG

  • Rock
  • Rock and roll

Produkter

Band

Koncert af 30 min.
PÅHÆNG leverer en dynamisk lyd, som er godt egnet til festlige begivenheder. Prisen inkluderer at vi medbringer vores campingvogn/scene.
Koncert af 30 min.
PÅHÆNG leverer en dynamisk lyd, som er godt egnet til festlige begivenheder. Prisen inkluderer at vi medbringer vores campingvogn/scene.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (30 min)
    Koncert af 30 min.


3.500 DKK

Artist CV

PÅHÆNG

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Vores første single "Waiting On Up"
Facebook-side for PÅHÆNG
Vores Instagram-side

Video

Om artisten

PÅHÆNG spiller hvad der bedst kan beskrives som Campingvognsrock - En type rockmusik der ikke følger nogen bestemt linje eller genre, men som er fritgående og tager udgangspunkt i campingvognen.

PÅHÆNG er et dansk rockband fra september 2020. I en 8m2 campingvogn begyndte bandet at skabe musik, hvilket ledte til deres første single-udgivelse i juni 2021. Påhæng har rødder i den gamle rockmusiks legender fra 60-70’erne, men med et tydeligt aftryk af den aktuelle rocklyd. Vi er hverken moderne eller traditionelle, men befinder os i et limbo mellem alle stilarter vi finder interessante.

PÅHÆNG leverer en organisk og nærværende lyd, som det også afspejles i måden vores single "Waiting On Up" er indspillet på. Vores musik er inspireret af vores alles daglige liv, og kommer både til udtryk på dansk og engelsk. For tiden er vi i studiet for at indspille vores EP, som vi regner med at udgive til efteråret.

Vi søger naturligvis at spille meget live, da vi alle har en stor passion for dette. Lige nu er gigs af ca. 30 minutter realistisk for os, men der bliver skrevet ny musik hele tiden, så inden længe er vi klar med mere musik. Vi råder over alt grej, og kan medbringe egen scene (campingvognen) hvis pladsen er i vores favør. Campingvognen skaber blikfang på enhver plads, og danner nogle lækre rustikke rammer omkring musikken, og os selv som personer. Det eneste vi skal bruge for at performe i vognen er strøm, så alting bliver dejligt nemt for arrangøren.

Bandets medlemmer:
Daniel - Organist/Guitarist
Andreas - Trommeslager
Mads - Bassist & sanger
Magnus - Forsanger & Guitarist