Nikolaj Valentin

  • Pop
  • Soul

Produkter

Solo

Nikolaj Valentin Solo
Booking kontakt: jm@bookinghuset.dk
Nikolaj Valentin Solo
Booking kontakt: jm@bookinghuset.dk
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (75 min)
    Nikolaj Valentin Solo


5.000 DKK

Video

Om artisten

Nikolaj Valentin - sange med sjæl. En kraftfuld, nærværende stemme, eftertænksomme tekster og fængende melodier, som bliver hængende i hukommelsen. 
Det er hovedingredienserne i Nikolaj Valentins musik.

I de senere år har den unge singer/songwriter fra Odense spillet koncerter i stort set alle dele af landet, både alene og som opvarmning for etablerede navne som Thomas Buttenschøn, Back To Back og Anders Blichfeldt. Samtidig har han haft travlt med at videreudvikle sine sange i samarbejde med producere og andre branchefolk.
Nikolaj Valentins musik bevæger sig i krydsfeltet mellem pop og soul, og de ofte dybsindige tekster kredser om emner som kærlighed, sorg, fester og familie. Der er glade sange på repertoiret, men Nikolaj Valentin er ikke bange for at vise en mere sårbar side af sig selv.
- Man kan generelt sige, at det er følsom musik. Et af mine budskaber er, at det også er helt okay at have triste følelser og være i dem. Sådan har det ikke altid været i mit eget liv, men sådan er det nu, og jeg synes, det er vigtigt, siger han.
Uanset om de kalder på smil eller tårer, er Nikolaj Valentins sange altid vedkommende. Og som både publikum og branchefolk kan skrive under på, bliver de leveret med en usædvanlig stor stemme, som rummer en følsomhed og en kraft, der rækker langt ud over scenekanten. Kort sagt er der tale om sange med sjæl - sange, der ikke kun kan høres, men også kan mærkes.