Nice Little Penguins

  • Beat
  • Pop
  • Rock

Bo Feierskov

Bas

Carsten Kolster

Trommer

Michael Kolster

Vokal

Produkter

Band

Koncert
Publikum kan glæde sig til at høre et tændt og spillelystent orkester med ørehængere, der efter manges mening for alvor folder sig ud i koncertformat.
Koncert
Publikum kan glæde sig til at høre et tændt og spillelystent orkester med ørehængere, der efter manges mening for alvor folder sig ud i koncertformat.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (90 min)
    Koncert


25.000 DKK

Artist CV

Nice Little Penguins

Uncover
Bookinger

2

mic

Er blevet booket
2 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Danmarks Smukkeste Koncert - 25 års jubilæumskoncert
Link til artistprofil på Spotify

Aktuelt album: Beat Music Vol. 2

Nice Little Penguins skærer ind til benet på nyt album: 90’er hitmagerne dropper den polerede lyd med store arrangementer. På ”Beat Music Vol. 2” dyrker de den enkle triolyd med tætte vokalharmonier, som de på det seneste har haft stor succes med som liveband.

Video

1/2

Om artisten

Oplev albumaktuelle 90’er-hitmagere i storform. Med et spritnyt album i ryggen fejrer Nice Little Penguins deres 30-års jubilæum som band med koncerter, hvor de dyrker triolyden og skærer helt ind til benet.

Siden Nice Little Penguins storhittede i begyndelsen af 90’erne med ”Rain Keeps On Falling”, har trioen udgivet i alt otte albums. Deriblandt platinsælgende ”Flying” hvorfra titelnummeret for længst har opnået evergreenstatus – både herhjemme og i udlandet.

Bortset fra en pause omkring årtusindskiftet har Nice Little Penguins gennem alle årene flittigt gæstet landets spillesteder, forsamlingshuse og festivals. I 2018 var Aarhus-trioen på sin største turné siden starten og gæstede flere end 50 danske byer, og senest har de fejret 25-årsjubilæet for ”Flying” og 30-årsjubilæet som band med stribevis af koncerter over hele landet. De mange koncerter har bragt det velspillende orkester i storform, og selv føler de sig skarpere end nogensinde som band.

I april 2021 udgav Nice Little Penguins ”Beat Music Vol. 2”. Et album, som musikalsk søger tilbage til de enkle, gode sange i skarptskårne arrangementer - nu som dengang med Bo Feierskov samt brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis bas, guitar og trommer.
Publikum kan glæde sig til at høre et tændt og spillelystent orkester med ørehængere, der efter manges mening for alvor folder sig ud i koncertformatet.

Live-anmeldelser
“Med et slag på trommen satte Carsten Kolster gang i "Rain Keeps On Falling". Undervejs savede brormand Michael sangen over med et fedt hvæs fra guitaren. Trædesten til en god koncert var lagt. Bandets kampform er i orden.” (Vejle Amts Folkeblad 2019)

”Hvor var det bare Flying Nice. Det blev en helt uforglemmelig og fantastisk ypperlig fredag aften.” (Korsør Kulturhus)

”En stor fornøjelse at gense den stramt sammenspillede trio, der leverer deres numre med den rutinerede sikkerhed, som over 30 års sammenspil kan opbygge. Får mig til at tænke på både Beatles og Brødrene Gallagher.” (Club Klondyke København)

Bandmedlemmer