Naura

  • Acapella
  • Pop
  • Rytmisk

Produkter

Ensemble

Nordisk, rytmisk og stemningsfyldt vokalmusik. Vores repertoire spænder over artister som Aurora, Ásgeir og Alex Vargas. Tid og pris er vejledende.
Nordisk, rytmisk og stemningsfyldt vokalmusik. Vores repertoire spænder over artister som Aurora, Ásgeir og Alex Vargas. Tid og pris er vejledende.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Ensemble (60 min)


9.000 DKK

Artist CV

Naura

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Find os på vores hjemmeside
Find os på Facebook
Find os på spotify
Find os på Instagram

Ny SINGLE udgivelse i vinteren 2023/2024

Singlen hedder "In Harmony" og udkommer bl.a. på Spotify og andre streamingtjenester. Så LYT LYT LYT :-)

Video

1/4

Om artisten

Naura er et århusiansk kor bestående af 21 dygtige sangere, som forenes i 8-stemmige korsatser tilført human beatbox. Vi synger a cappella og har et varieret rytmisk repertoire, hvor den rene, nordiske klang er i fokus. Nauras koncerter sammenfattes af arrangementer af nordiske kunstnere, hvor historiefortælling er i højsædet. Publikum bliver inviteret ind i et univers af lyd, hvor historierne rummer alt fra nordisk melankoli og sørgmodighed til kærlighed og glæde.


Musikalsk ledelse:
Naura ledes af Nanna Lærke, som er uddannet sanger, pianist og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Hun har stor erfaring inden for rytmisk korledelse og som vokalarrangør og har gennem tiden både arbejdet med pigekor, ungdomskor, gospelkor og elitekor. Nanna Lærke har derudover rødder i popmusikkens univers som sangskriver under eget navn.

Naura har daglig base i Aarhus, men vi flytter os gerne rundt omkring i landet for at give koncerter.