Mirror to the Moon

  • Rock

Jonas Krohn Gervin

Vokal

Søren Baldwin

Bas

Produkter

Band

Koncert
Mirror to the Moon leverer en energisk og eksplosiv koncert med original musik fra deres 2021 album & 2019 EP
Koncert
Mirror to the Moon leverer en energisk og eksplosiv koncert med original musik fra deres 2021 album & 2019 EP
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (30 min)
    Koncert
  • Band (45 min)
    Koncert
  • Band (60 min)
    Koncert


6.000 DKK

Artist CV

Mirror to the Moon

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Find Mirror to the Moon på Spotify
Mirror to the Moon er ved at udgive deres debutalbum.
Følg med på Facebook
Følg med på Instagram
Musikvideoer, playthroughs, live-cuts og mere

Mirror to the Moon| NYT ALBUM UDE DEN 2. SEPTEMBER

Mirror to the Moon har i over 2 år arbejdet på færddigørelsen af deres debutalbum: "Flourescent Glow", og efter deres EP udgivelse tilbage i 2019, var det på tide! Bandet vender tilbage med et på alle måder større projekt end før, større ambitioner, større sange, større lyd! Udkommer August 2022

Video

Om artisten

Mirror to the Moon er et storslået og hårdt, moderne rockband, der efter 2 års arbejde, sommeren 2022 udkommer med deres debutalbum!

Mirror to the Moon er et bragende og eksplosivt rockband, der denne sommer 2022 udkommer med deres album: "Flourescent Glow"! Bandet blander hård rock med nogle af de bedste elementer fra metal-genren, og en håndfuld elektroniske ideer, for at skabe følelser og lyd der er moderne, nyt og alternativt! med dynamik som et nøgleord, udfolder musikken sig med vokaler der veksler mellem at være lette & luftige, til at være distortede, og screamede, med guitarer der går fra tunge vers-riffs, til storslåede akkordlandskaber, alt sammen spillet og fremført med teatralsk tilstedeværelse og energi.
Gennem flere år har bandet opbygget erfaringen til at levere et rutineret, vildt og nærværende live-show, som de har gjort på scener som bl.a. Train, Voxhall, Pumpehuset og mange flere.

Bandet var aktuelle i 2019 med EP'en "Eye of Contagion", der modtog gode anmeldelser. Sommeren 2022 udkommer bandet med deres debutalbum: "Flourescent Glow", der er mastered af Acle Kahney fra Tesseract. Albummet viser et mere moderne og metal-inspireret Mirror to the Moon end førhen. Sangene er større, vildere og mere lagrede, men bibeholder stadig den melodiske og dynaiske side, der første gang stod frem på deres EP. Sangenes lyriske indhold omkredser magtesløshedens mange ansigter, og fortæller forskellige historier fra et skizofrent indre, der forsøger at fastholde en ydre facade.

Bandmedlemmer