Mikkel Valentin Hæk

  • Indie
  • Pop
  • Rock
  • Singer/songwriter

Produkter

Solo

Solo-sæt med guitar og sang
Solo-sæt med guitar og sang
Solo-sæt med guitar og sang
Solo-sæt med guitar og sang

Duo

Duo-sæt med guitar og sang
Duo-sæt med guitar og sang
Duo-sæt med guitar og sang
Duo-sæt med guitar og sang
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (90 min)
    Solo-sæt med guitar og sang
  • Duo (120 min)
    Duo-sæt med guitar og sang


2.600 DKK

EP på vej!

Jeg udgiver en ny EP med Heartback inden så længe. Jeg glæder mig helt vildt til at dele den med jer! Dato kommer snart!

Video

Om artisten

Mikkel Hæk er en ung sanger og multiinstrumentalist fra Silkeborg. Han har, trods sine kun 19 år, spillet over 400 jobs de sidste tre år i både ind- og udland. Han spiller både egen musik, og cover når jobbet kalder på det.

Mikkel er født og opvokset i Sejs, en lille by uden for Silkeborg. Fra han var 2 år gammel, har han gået til musikundervisning. Først på den lokale musikskole, i trommer, klaver og musikteori. Da Mikkel gik i 1. klasse på Sejs Skole, startede Anders Bach (Ice Cream Cathedral, Erna, H E X...) som pædagogmedhjælper i SFO'en, og Mikkels første band blev formet. Et Michael Jackson coverband. Mikkel endte bag trommerne, og siden den dag, har han brændt for musikken. Årene efter fortsatte med dannelse af alverdens bands og undervisning ved både Anders Bach og på den lokale musikskole. Omkring 8. klasse begyndte Mikkel at spille jobs, og har siden spillet over +600 solo, duo, trio, kvartet og kvintet-jobs på alt fra festivaller til bryllupper og julefrokoster, som "hired gun" for artister som VILMA, som afløser og i faste konstellationer. Hovedsagligt med covermusik, både som trommeslager, guitarist, sanger, bassist og pianist, men de seneste år, har det i stigende grad været hans eget materiale han spiller - som sanger og guitarist i duoen Heartback. Han har derudover fungeret som fast afløser for Rim Akondo (trommeslager for blandt andet Ebo Taylor) i det ghanesiske afro-band African Footprint International, hvor han har turneret med dem i både Danmark og Afrika i over et år, og spiller trommer i det Aarhus-baserede elektro-rockband KLÖNK.
Mikkel gik på Klejtrup Musikefterskole i 17/18 og går nu på MGK i Aarhus på første år. Han har derudover sit eget pladeselskab, Valentine Records, og har i stigende grad flere og flere producer-opgaver også.