Mikkel Ploug Solo

  • Jazz

Produkter

Solo

Mikkel Ploug solo
Mikkel Ploug spiller nye smukke guitararrangementer af den danske sangskat. Jazzversioner af Solen er så rød, mor, Danmark nu blunder, og mange flere.
Mikkel Ploug solo
Mikkel Ploug spiller nye smukke guitararrangementer af den danske sangskat. Jazzversioner af Solen er så rød, mor, Danmark nu blunder, og mange flere.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (60 min)
    Mikkel Ploug solo


5.000 DKK

Artist CV

Mikkel Ploug Solo

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Spotify link
Solo album link
hjemmeside

Mikkel Ploug - Balcony Lullabies

Den internationalt anerkendte guitarist Mikkel Ploug's spiller nye guitararrangementer af den danske sangskat fra Elefantens vuggevise til Det er i dag et vejr og Denmark nu blunder som han optrådte med fra sin altan under Danmarks nedlukning.

Video

Om artisten

Mikkel Ploug har med turnéer i over 22 lande, 13 udgivelser på velrenommerede internationale pladeselskaber, og over 2 millioner streams på hans solo udgivelse Alleviation på Spotify, slået sig fast på den internationale jazz scene.

Mikkel Ploug, spillede under Danmarks nedlukning 28 aftener i træk fra sin altan for naboer og medlyttere fra hele verden online.
Aftensangene blev set over 30000 gange og Mikkel crowdfundede penge til at skabe sologuitaralbummet Balcony Lullabies, som udgives af det danske pladeselskab Stunt records 1.Oktober. Historien blev bragt i et af USA’s største guitarmagaziner Fretboard Journal og blev dækket af P4, DR nyheder og TV2.

Repertoiret tæller danske vuggeviser som Elefantens Vuggevise, Solen Er Så Rød Mor og klassikere som Somewhere Over The Rainbow, spillet i nye forunderlige sologuitar-arrangementer. Første single, Sebastian’s “Vårvise” er ude 15.august.

Han virke spænder vidt, han har været solist med Den Kongelige Ballet og med DR Big Band, og arbejder med en række store musikere i ind og udland, blandt andre den amerikanske saxofonist Mark Turner, den danske klassiske cellist Jakob Kullberg og den tysk-amerikanske koreograf og danser Tilman O'Donnell.

Solo optræder Mikkel både akustisk og elektrisk.

"extreme beauty "(Faroe 2018) Downbeat USA
“Stunning” Wall Street Journal USA
"Mikkel’s Alleviations album is simply a gorgeous work of art. “ Prof. John Thomas - Fretboard Journal USA"
...”one of the most intriguing and best-recorded acoustic guitar albums of recent years.” Mark Werlin – US All About Jazz
”some of the most beautiful and unexpected solo guitar music one might wish to hear.” - WholeNote Magazin Canada.
”Splendid, Superb” Textura – Canada