Masser af guitar

  • Originale børnesange
  • Klassiske børnesange

Produkter

Solo

MASSER AF GUITAR
Børneshow med guitar og sang, en blanding af Jans egne sange & klassikere som 'Æblemand', 'Mariehønen Evigglad,´ selvfølgelig tilpasset alder og sted.
MASSER AF GUITAR
Børneshow med guitar og sang, en blanding af Jans egne sange & klassikere som 'Æblemand', 'Mariehønen Evigglad,´ selvfølgelig tilpasset alder og sted.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (60 min)
    MASSER AF GUITAR


2.550 DKK

Masser af guitar

MASSER AF GUITAR er Jan Kjær Andersens show for børn. Det er en blanding af børnehits som ‘Mariehønen Evigglad,’ ‘Åh, Abe,’ ‘Æblemand.’ og ‘Hjulene på bussen’ og et par egne sange som ‘Ved Kilimanjaros fod’ og ‘En panda eller to.’ Børnene er med hele tiden og klapper, synger og danser.

Om artisten

Jan Kjær Andersen er sanger, guitarist og historiefortæller med mange koncerter hvert år. MASSER AF GUITAR er hans show for de mindste - og de voksne omkring dem. Involverende, energisk og med masser af dialog.

MASSER AF GUITAR er en blanding af klassiske børnehits som ‘Mariehønen Evigglad,’ ‘Åh, Abe,’ ‘Æblemand.’ og ‘Hjulene på bussen’ og Jan Kjær Andersens egne sange som ‘En panda eller to,’ ‘Penge,’ ‘Babu, babu,’ og H. C. Andersens ‘Danse, danse, dukke min’

Med på scenen er 10-25 rekvisitter som aber, æbler, penge, pandaer og flodheste. Børnene kan pege på det, de bedst kan lide, og så bliver det valgte nummer spillet. Ofte med lidt rock på guitaren.

Børnene og de voksne bliver inviteret til at klappe og synge. Måske endda lidt kanon. Er der fødselsdag, spilles to-tre sange, og der kan evt. laves et specielt vers til fødselsdagsbarnet.

MASSER AF GUITAR til fødselsdagsfesten, børnearrangementet, på legepladsen, biblioteket, i børnehaven, folkeskolens yngste klasser, kulturhuset, butikken eller beboerforeningen.

Jan er god til at fange stemninger, improvisere og tale med børnene. Sangene er nøje afstemt børnenes alder og aftales med arrangøren.

I november og december er der selvfølgelig mest julesange på programmet.

Aldersgruppe 2-8 år – og selvfølgelig de voksne.

De siger brugerne:
"Tak for dejlig musikalsk underholdning til vores fødselsdags arrangement til Dagplejens fødselsdag. Alle både store og små hyggede sig til sjove og kendte børnesange, samt med at finde ting i guitar kassen, der var med til at bestemme og illustrere børnesangene. Jan var god til at tilpasse sangene til børn mellem 1 og 3 år, samt god til at skabe en hyggelig atmosfære i teltet."
Tre dage i i Fredericia august 2022.

“Dejlig og samlende oplevelse for alle i lokalet
Det var meget på børnenes præmisser, som favnede de fleste aldre op til 10 år. Kan varmt anbefales som indslag til børnefødselsdagen.”
6. september 2020.

Varighed: 25-60 minutter. Eget professionelle sang- og guitaranlæg medbringes.

'Simpel sang' som ledsager denne profil er en sang for de allerældste børn i målgruppen.

Ring eller skriv og få en snak om mulighederne.

Jan spiller 50-60 jobs om året.