Manic Horizon

  • Rock

Produkter

Band

Manic Horizon
Vi er et band der spiller egne sange i rockgenren. vi er garant for en masse energi og en stor fest
Manic Horizon
Vi er et band der spiller egne sange i rockgenren. vi er garant for en masse energi og en stor fest
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (90 min)
    Manic Horizon


5.000 DKK

Om artisten

Nyt rockband med internationalt snit

Manic Horizon er et nyskabende rockband med en markant vokal der klæder det melodiske rockunivers de bevæger sig i.
Bandet Manic Horizon har ikke eksisteret i mere en et år i den konstellation de er nu, men har alligevel formået at spille på store steder som Woxhall, Train, Von hatten, store scene i
Randersugen og Randers Stadion.
De er pt. i gang med indspilningen af deres første udgivelse.
Bandet består af de 4 medlemmer Esben Horn (lead vokal), Henrik frydensberg Hvass (Lead guitar og kor), Morten Hjermitslev (bas og kor) og Esben Alder Thomassen (trommer og kor).
Med en multietnisk opvækst i Korea, Grønland og Danmark er Esben Horn nok det nærmeste man kommer et musikalsk gadekryds. I lang tid ernærede han sig på den hårde måde som sanger i Bangkok og andre dele af Thailand, før antallet af tomme whisky flasker og behovet for stabilitet drev ham på et fly med kurs mod Danmark og en karriere herhjemme.
Rastløsheden og de store vidder er dog tydeligt til stede i sangerens karakteristiske stemme.

De andre tre medlemmer har alle haft deres vilde musikalske gang og opvækst i Århus, hvor de sammen og i forskellige konstellationer har præget det århusianske musikmiljø på godt og ondt op gennem 90’ erne og 0’erne. De er hver især præget af de helt store indenfor rockmusikken.

Nu er de alle faldet til ro, men rockmusikken er og vil altid være en væsentlig del af deres liv, og derfor har de sammen med Esben Horn dannet Manic Horizon som de sammen vil prøve at bringe til nye højder.