Major Minor Miracles

  • Elektronisk
  • Pop
  • Rock

Produkter

Band

Koncert med Major Minor miracles
En koncert med Major Minor Miracles er ca. 45 min i elektropop/rockens tegn.
Koncert med Major Minor miracles
En koncert med Major Minor Miracles er ca. 45 min i elektropop/rockens tegn.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)
    Koncert med Major Minor miracles


7.000 DKK

Major Minor Miracles

Major Minor Miracles er et elektropop/rock orkester, der blander 1980’ernes synthesizerklange med storladne helteguitarfigurer oven på de pumpende trommer. Der - i krydsfeltet - svæver små melodiske fortællinger, der formidler sangenes følelse og billeder.

Video

1/2

Om artisten

Major Minor Miracles (MMM) er et elektronisk rockband fra Aarhus, der blander 1980’ernes storladne synthesizer-klange med vellydende helteguitarfigurer, serveret med en stram bas og pumpende trommer.

MMM har eksisteret siden 2016, men rødderne stikker 20 år tilbage til et gammelt efterskolevenskab mellem Sofus og Michael. Kristian, Andreas og Andreas kommet til, og sammen bidrager alle med at skabe musik, som både er farverig, med flere melodiske lag, der på én gang både er dynamisk og progressiv, men som samtidig formidler sangenes følelse og essens gennem ord og billeder.

Tekstuniverset omhandler både du/jeg relationer, gerne med en kritisk- konstruktiv vinkel til fx overforbrug af digitale medier eller til den måske lidt for grå forstadsidyl.

I 2016 udgav MMM musikvideoen ”Keep on Fighting”, der omhandlede flygtningesituationen – videoen kan findes her.

Major Minor Miracles har netop indspillet 3 singler - Echo Hill, Into The Light og Rearview Mirror. De er mixes og produceres af Esben Inglev (Penguin Productions, Lydhavnen) og skal
udgives i løbet af 2019, bla. her på Uncover Music.