Kunstfrø

  • Originale børnesange

Cecilia Engelbrecht Heick

Thomas Clausen

GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Trio (30 min)
    Den brune kuffert - koncertfortælling (ca. 3-6 år)
  • Trio (45 min)
    Mødet med den levende musik (0-9 mdr. + forældre)


12.000 DKK

Den brune kuffert

"Min oldefar var både rar og klog – og en lille smule skør. Han havde engang en kuffert. Det sagde han i hvert fald. Den lignede en helt almindelig kuffert. Men den var slet ikke almindelig. Den var fyldt med eventyr og musik." Koncertfortælling for børn (ca. 3-6 år)

Video

1/2

Om artisten

KUNSTFRØ – MUSIK TIL BØRN OG VOKSNE

HVORFOR NAVNET “KUNSTFRØ”?

I ethvert barn ligger nogle små kunst-frø og venter på at spire, vokse og blomstre. Lige som blomster kan de spire uden pleje og endog være stærke nok til at bryde op gennem asfalten. Men de kan også gødes og værnes om. Ensemblet KUNSTFRØ’s ønske er at gøde børnenes naturlige musikalitet.

Musikken er en del af børnenes dagligdag, ikke blot som de hører den i medierne, men også som en allestedsnærværende strukturel måde for den menneskelige hjerne at opleve og systematisere indtryk på. Lige som for eksempel sproget, den logiske tænkning og den mellemmenneskelige, følelsesmæssige forståelse.

HVEM ER ENSEMBLET KUNSTFRØ?

Bag ensemblet KUNSTFRØ står komponist og forfatter Cecilia Engelbrecht Heick, som er uddannet cand. mus. og musikpædagog fra Det kgl. danske Musikkonservatorium.

Ensemblet blev grundlagt i 2008 og spillede til at begynde med udelukkende for babyer og forældre. Idéen var baseret på Cecilia Engelbrecht Heick’s album, “Sange til dig“, der var udkommet samme år, og som er rettet mod at bruge musik som en bevidst del af kommunikationen mellem babyer og forældre.

Vores ønske er at gøde børnenes naturlige interesse for musik og deres opmærksomhed på musikkens udtryksmuligheder. Musikalsk og tekstligt udfordrer vi børnenes intellekt, men møder stadig børnene i øjenhøjde med udgangspunkt i oplevelser, som de kan relatere til.

Det er helt centralt for KUNSTFRØ, at vores musik kan høres af både børn og voksne på musikkens egne præmisser. Noget af det vigtigste i musikken, er at være sammen om at opleve den.

KUNSTFRØ’s musik bevæger sig i grænselandet mellem den klassiske musiktradition, visetraditionen og jazzen.

Bandmedlemmer