Kristel Lisberg

  • Pop
  • Singer/songwriter

Produkter

Duo

Kristel med pianist Per Roel
Du får originalt musik og/eller covers i Singer/songwriter, pop/rock stilen.
Kristel med pianist Per Roel
Du får originalt musik og/eller covers i Singer/songwriter, pop/rock stilen.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (45 min)
    Kristel med pianist Per Roel
  • Duo (60 min)
    Kristel med pianist Per Roel


6.000 DKK

Artist CV

Kristel Lisberg

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Facebook
Instagram
Spotify
Youtube

Video

1/8

Om artisten

I den danske musikverden er færøerske Kristel Lisberg mest kendt for sin deltagelse i X-factor, DK4 pop talent og som finalist i Dansk Melodi Grand Prix med nummeret “Who Needs A Heart” i 2016.

På Færøerne har Kristel Lisberg været et velkendt navn og en etableret artist i mange år. Hun er nomineret to gange for “Bedste nye artist” og “Bedste Sangerinde” Faroese Music Awards.

Kristel Lisberg startede i en helt ung alder med at turnere rundt i en country duo sammen med sin far Jens Lisberg, som er en af Færøernes mest elskede countrysangere. Hun udgav sit første nummer allerede i en alder af kun 14 år og blev hurtigt en sangstjerne på Færøerne.

Kristel Lisberg er nu bosiddende i København og har for nyligt været i gang med et samarbejde med to udenlandske producere, begge kendte navne indenfor Eurovison Song Contest.

Den ene er Sveinn Runar Sigurdsson, som er en etableret islandsk komponist, producer og pianist. Han er bedst kendt for at have komponeret og vundet Eurovision Song Contest i Island to gange med sine numre.

Den anden er Gytis Valickas som trods sin unge alder har vundet Grammy Award for “Album of the Year” i hjemlandet Litauen.

Sammen har de indspillet to nye numre, hvor den ene “Contagious”, udkom tidligt i 2020 og “I Only Want You” 9 oktober samme år.

“I Only Want You” er en romantisk popballade og lidt i stil med mange af de store popballader vi hører i bl.a. Eurovision.