Kris Herman

 • Pop
 • Singer/songwriter

Jakob Juul Nielsen

Guitar

Jakob Pagaard

Bas

Jeppe Pilgaard

Klaver

Kim Bahnsen

Korvokal, Trommer

Kris Herman

Vokal

Michael Vestbo

Guitar
Se alle

Produkter

Solo

Talk, diskussion og sang
UNCOVERmusic står på skuldrene af de sår og glæder jeg har fået gennem 9 år og 1200 koncerter som sanger, sangskriver og performer.
Talk, diskussion og sang
UNCOVERmusic står på skuldrene af de sår og glæder jeg har fået gennem 9 år og 1200 koncerter som sanger, sangskriver og performer.

Duo

Akustisk koncert
Jeg spiller både duokoncerter med enten en guitarist eller en pianist ved min side. Vi kan tage en snak om, hvad der passer til dig.
Akustisk koncert
Jeg spiller både duokoncerter med enten en guitarist eller en pianist ved min side. Vi kan tage en snak om, hvad der passer til dig.

Trio

Akustisk triokoncert
Trio spiller jeg som oftest med to guitarister, men jeg holder også meget af at kombinere en guitarist med enten bassist eller pianist.
Akustisk triokoncert
Trio spiller jeg som oftest med to guitarister, men jeg holder også meget af at kombinere en guitarist med enten bassist eller pianist.

Band

Bandkoncert
Jeg har været så privilegeret at spille med de bedste musikere jeg kender gennem nu ret mange år. Det skal opleves
Bandkoncert
Jeg har været så privilegeret at spille med de bedste musikere jeg kender gennem nu ret mange år. Det skal opleves
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (60 min)
  Talk, diskussion og sang
 • Duo (75 min)
  Akustisk koncert
 • Trio (75 min)
  Akustisk triokoncert
 • Band (90 min)
  Bandkoncert


10.000 DKK

Artist CV

Kris Herman

Uncover
Bookinger

152

mic

Er blevet booket
152 gange

Uncover
Anbefalinger

38

star

Har fået 38 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

5

Har optrådt til fordel for velgørenhed 5 gange

Spillede Fed Fredag i Tivoli Friheden i 2017
Spiller på Jelling 31. maj
8.700 månedlige lyttere
12.000 følgere
Har spillet Sølund nogle gange. Både på og uden for scenen.

Vejen Hjem er blevet udgivet i DGI sangbogen

Video

1/3

Om artisten

Kris Herman har udgivet to albums, to EP'er og to singler. Han har spillet support for James Blunt og spillede da Århus fejrede Frederiks 50 års fødselsdag i sommeren 2018. Han har spillet mere end 1200 koncerter i eget navn, og har prøvet det meste.

Kris Herman koldstartede sin karriere tilbage i 2009 hvor han med en guitar i hånden og små 100 hjemmebrændte CD'er gik fra virksomhed til virksomhed i de århusianske industrikvartere for at booke koncerter. 110 besøg blev til i alt 12 koncerter, og derfra er han som artist blevet båret fra mund til mund, så han i dag kan se tilbage på små 10 år professionel sanger/sangskriver.

Når man spiller mange koncerter, hvor publikum er tæt på, så betyder det ekstra meget, at de tekster man synger kommer et sted fra, som publikum kan mærke. "Jeg kan ikke skrive 50 sange om året, som nogen singer/songwriters kan. Jeg skriver de 10-15 stykker, som jeg har på hjertet, og nogle af dem får så lov til at komme med ud live"
Kris er vild til at træde ind i et rum og mærke hvad der skal til for at samle alle omkring hans optræden.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Viby Efterskole
17 / 05 / 2024

Koncert med Kris Herman på Viby Efterskole

En fantastisk koncert!
Kris formåede at gøre koncerten meget intim og nærværende, så eleverne i den grad følte sig som en vigtig del af koncerten og oplevelsen.
Kris synger fantastisk og formår med sin stemme at formidle de følelser, som sangen rummer.
Byens Netværk
12 / 02 / 2024

Nytårskur i Lighthouse

Et brag af en intim-koncert, der bragte glæden og smilet frem hos alle! Kris Herman skabte en helt særlig stemning på toppen af Lighthouse, hvor Byens Netværk holdt nytårskur i byens nye ”øje” med udsigt over Aarhus. Med sin smukke, suveræne klang og sin varme og inddragende personlighed smeltede han alle byens hjerter: ”Stor stemme”, ”Stærk oplevelse”, "Vi blev alle lidt forelskede i Kris"
Tak for at sætte mig i scene på så fantastisk et venue.
Efterskolen Ådalen
24 / 08 / 2023

Verdens bedste Kris

Kris har bare en helt specielt plads i vore hjerter! Han er kommet i årevis på Ådalen, og HVER gang leverer han optimalt. Han rammer målgruppen (både elever og lærere), og vi kan kun anbefale ham til alle andre.
Peder Michael Hermansen
29 / 06 / 2023

Sofag med Kris Herman

6/6 Stjerner
Sofag ( songs from a garden) med den eminente Kris Herman
Herhjemme elsker vi Kris musik og derfor var det kæmpe oplevelse, at kunne overraske vores studine med en sofag koncert, da de opstemte studenter ramte vores have på turen. Kris havde tog dem straks i hånden, fornemmede stemningen og gav en brag af en koncert, som vi alle vil huske resten af vores liv❤️. Kris Herman vi er fans.
Det var et sublimt setup I havde lavet, og det var så mega sjovt at få lov til at overraske jeres søde datter.
Tusind tak for oplevelsen. Jeg har sgu aldrig prøvet noget lignende, så jeg tænker også at den hænger på mig resten af livet...
Gastro&vino
25 / 06 / 2023

2x50 års fødselsdag

Det var den vildeste oplevelse… var gaven til værtsparret og ingen vidste noget.. Kris og Jønne gav den vildeste oplevelse og alle ville vide mere omkring “den ultimative” gave. Det var festens højdepunkt!!! Kæmpe stor anbefaling herfra og fra alle de 50 intetvidende gæster!!!❤️❤️❤️
DHE Skjern
26 / 05 / 2023

Koncert til Gallaaften

Vi havde besøg af Kris Herman til vores gallaaften. Det er tydeligt at se og høre, at Kris mange gange før har spillet foran mange efterskoleelever. Han forstår virkelig at fange dem alle, og eleverne føler sig i den grad involveret i koncerten. Vores elever var meget begejstret, og syntes han var mega cool. Eneste minus eleverne nævnte: "tiden gik alt for stærkt".
Hjarnø Livsstilsefterskole
25 / 05 / 2023

Efterskolekoncert

En fuldstændig forrygende og magisk oplevelse at have Kris Herman på besøg med hans fabelagtige guitarisk. Han er nærværende, dygtig og relevant med såvel sine sange som sine fortællinger om vigtige emner som sårbarhed og fællesskab. Han tør sætte sig selv i spil og kan samtidig skabe en helt eminent stemning af både tankevækkende fordybelse og klassisk hoppestemning til koncerten.
Kære Hjarnø
I har et helt særligt fællesskab på jeres skole og tog selv rigtig meget med fra oplevelsen. Tusind tak.

Viby Efterskole
26 / 04 / 2023

Koncert

En fuldstændig fantastisk koncert med Kris Herman i aften på Viby Efterskole.
Hvilken fantastisk stemme og personlighed - hvilken magisk kontakt med publikum. Tusind tak Kris
De unge mennesker I har rendende gjorde noget ganske særligt for mig og Jønne i går. I gav slip på formler og ritualer og overgav jer til det vi havde at komme med. Tak for det Viby Efterskole.
Nordjyllands Idrætshøjskole
16 / 02 / 2023

Højskolekoncert

Endnu en nærværende og intens intimkoncert med Kris Herman.
Samspil med guitarist og publikum er out-standing.
Tak.
Alt det I og eleverne havde gjort for at skabe optimale rammer for koncerten var helt fantastisk. TAK!
Jonas Press Nielsen
19 / 10 / 2022

Bryllup

Beautiful! Som en overraskelse til min brud, havde jeg spurgt Kris om han ville hjælpe mig med at synge et par sange i forlængelse af min tale. Dette spurgte jeg om tilbage i 2020, men selv da vores bryllup blev udskudt af flere omgange, var Kris hele vejen igennem fantastisk og forstående! Han er behagelig, sympatisk og ekstrem dygtig. Kris (og Co) kan klart anbefaledes! Han er enestående!
Det var fantastisk at overraske din brud og være en del af jeres havebryllup. Tak for oplevelsen!
BGI akademiet
17 / 08 / 2022

Opstartskoncerter på efterskolen BGI akademiet

Kæmpe succes med to opstartskoncerter for 2 x 350 elever. Kris er helt enestående dygtig til at involvere eleverne i koncerten med sin fantastiske tilstedeværelse og sympatiske insisteren. Han formår og få selv de mest skeptiske 15-16 årige til at overgive sig til musikken og stemningen. Intet mindre end fremragende. TAK Kris!
Skals Efterskole
14 / 08 / 2022

Koncert for efterskole-eleverne

Kris er fremragende til at møde eleverne, hvor de er. Derudover er det et kæmpe plus, at han synger fantastisk, og at hans sange rører eleverne. Ham vil vi bruge igen.
Skanderup Efterskole
29 / 06 / 2022

Efterskoleafslutning

Kris leverede endnu engang en super koncert på vores efterskole. Vi har haft besøg af ham en hel del gange efterhånden. Han er - ud over at være en dygtig sanger - både sjov, nærværende og virkelig god til at inddrage sit publikum. Vi kan varmt anbefale ham :-)
Jeg nyder at rulle ind på parkeringspladsen bag skolen og liste ind i salen til en stille lydprøve. Jeg nyder at høre eleverne summe inde i salen. Jeg håber at de igen vil lade mig spille mine sange for dem, synge med og er åbne overfor mine pludselige indfald. Det er de sgu altid på Skanderup!!
Tak Rune
FGU Korsør
28 / 03 / 2022

’WoW! Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet, men Kris overskred godt nok en hver forventning positivt!

Kris talte til de unge og havde dem med hele vejen. Fortællinger, refleksioner, ping-pong med publikum blev toppet op af hans fantastiske stemme og lækker musik, der fik det hele til at gå op i en højere enhed.
Det var underholdende – sjovt og rørende på samme tid. Mine bedste anbefalinger til Kris. Jeg håber, vi får mulighed for at få besøg af Kris på FGU Korsør igen.’
BGI akademiet
25 / 08 / 2021

Introuge koncerter på efterskole

Vi har i 12 år brugt Kris Herman til vores introuge koncerter for vores mange efterskoleelever. Kris har et enormt nærvær, en vild stemme, mange gode historier og en insisteren på at nå ud til alle publikummer. Koncert med Kris garantere, at alle elever får en fabelagtig musikalsk oplevelse, samtidig med at de alle føler sig taget med ind i koncertuniverset. Hermed den vildeste anbefaling. JS/BGI
Niels Ørum Kirk
09 / 08 / 2021

Afslutningskoncert på Efterskole

Kris har gennem de sidste år været med til at afslutte skoleåret på Fenskær Efterskole, som er en specialefterskole hvor eleverne kommer med mange forskellige udfordringer.

Kris har en fantastisk indlevelsesevne i forhold til eleverne.
Han inddrager dem i sine numre og gør teksterne nærværende for dem.

Det er med glæde vi kan tilbyde Kris at stå for vores afslutningskoncert i årene fremover.
Team Rynkeby Østjylland /Kidvertising
02 / 08 / 2021

Rynkeby velkomst

Kris, er vores hof-musiker..! han kan altid starte en fest, og Rynkerne (Team Rynkeby) elsker ham - og med fællessang og engagement, fik han hele Aarhus Rådhus til at gynge (og synge) med..... ******. (6-stjerner) herfra
Vestbirk Musik- og Sportsefterskole
01 / 07 / 2021

Intimkoncert

Kris er Som sædvanlig i verdensklasse, og kommer helt ind under huden på sit publikum!
Efterskolen Ådalen
09 / 05 / 2021

Efterskolekoncert

En koncert med Kris Herman er ikke bare en koncert. Han har et helt ekstraordinært nærvær og fornemmer sit publikum på en måde, man sjældent oplever. Og så er det jo bare helt fantastisk musik og sang, der bliver leveret HVER gang. Han bjergtager vores elever gang på gang. Vi glæder os allerede til næste gang...Den er booket!
Nordjyllands Idrætshøjskole
21 / 04 / 2021

Intimkoncert på højskole

Kris tog - som altid - vores højskoleelever med storm.
Nærvær, autenticitet og nerve er kendetegnende ved Kris' optrædener.
Endnu engang en fantastisk oplevelse - hvor de høje forventninger blev indfriet på bedste vis.
Diane Weinkouff Højmark
20 / 04 / 2021

Konfirmation (dreng)

Vi kan varmt anbefale Kris Herman.

Vi har nydt Kris´ musik i mange år på vej til skole i bilen. Så da Magnus skulle konfirmeres skulle Kris selvfølgelig "på" som surprice.

Kris performede med en 4-5 numre og gjorde det aldeles fremragende. Både mht. musik og sang (som forventet), men også med smalltalk mellem numrene. Han udfyldte sin rollen til "UG kryds og slange".

Diane og Jens Højmark
Ninna Quaade
22 / 10 / 2020

Overraskelseskoncert ved bryllup

"Fantastisk og ud over al forventning", sådan var brudens ord, da hun blev spurgt om, hvad hun synes om den overraskelseskoncert, som var til hendes bryllup.
Kris Herman og guitarist overraskede ca. 40 personer med blot vokal og guitar, og formår at få skabt en smuk, intim og enestående stemning, som både brudepar og gæster aldrig glemmer. Fænomenalt gennemført.
Tak for ordene Ninna. Det var et stort privilegie, at få lov til at overraske brudeparet.
Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole
21 / 06 / 2020

Sommervibes i haven

Kris har efterhånden været forbi Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole mange gange, og hver gang tryllebinderne han eleverne med sine små livserfaringer og dejlige musik. Han ryger helt sikkert på programmet igen til næste år!
Det var virkelig en dejlig lørdag aften. Jønne og jeg kører meget gerne turen vest på næste år igen.

Koldingegnens Idrætsefterskole
05 / 06 / 2020

Efterskolekoncert

Som altid en aldeles fantastisk, stærk og nærværende oplevelse for vores elever at have besøg af Kris Herman. Det holder og bidrager på alle måder positivt til et efterskolefællesskab.
Gastro&vino
18 / 04 / 2020

Altankoncert som nabogave

Gastro&vino arrangerede i samarbejde med UNCOVERmusic en corona-sikker altankoncet som gave til det nærmiljø der har støtte op omkring restauranten i denne mærkelige tid. Det var en fuldstændig mind-blowing, stjerne professionelt og en helt igennem fantastisk oplevelse, såvel for os som for være naboer, genboer og andre i området der kom med på en lytter. Vores stærkeste anbefalinger!!Giv musik!
I er et hus af ildsjæle, og det var en kæmpe fornøjelse at spille for jer og alle jeres naboer.
Social Psykiatrisk Center Nord
18 / 12 / 2019

Julefrokost

Hej Kris.
Jeg vil lige sige tusind tusind tak for den fantastiske oplevelse du og Jeppe leverede i fredags.
Mine kollegaer er helt blæst bagover, over jeres optræden.
Dine sange bliver spillet igen og igen på kontoret.
Så tak for det.
Karin
Selv tak Karin
I var dejligt nærværende og nemme at få til at smile, synge og ikke mindst danse :)
Ingelise Allentoft
29 / 11 / 2019

Fødselsdagsfest

Vi havde Kris til at spille for kvinder og børn på Aarhus Krisecenter. Det var så fint et arrangement.
God musik og så dejlig stemning. Vi var alle meget begejstrede bagefter.
Hej Ingelise og alle I andre
Tusind tak fordi i sang med og var så levende...ikke mindst de to små skrigende og trommende og legende drenge :)
Vi ses en anden gang
Kris
Have Kommunikation
25 / 08 / 2019

Kulturmødet på Mors

Kris var helt fantastisk på dette års Kulturmøde. Så nærværende og dygtig. Kan varmt anbefale alle at booke ham.


Søren Led-Jensen
01 / 07 / 2019

Kris Herman - Minikoncert - Lind Skole d. 26. juni 2019

Fantastisk oplevelse med Kris Herman på Lind Skole, onsdag den 26. juni. Professionelt, medrivende og mindeværdigt. Vores elever og forældre fik en fantastisk oplevelse. En overraskelse som satte spor.

Tak for din deltagelse. Tak for dine ord. Tak for sangene.

Mvh
Søren Led-Jensen, Lind Skole v. Herning
Det var så vildt at forældrene samlede sammen til den koncert, og der var virkelig en god stemning i den sal. Jeg kommer meget gerne igen.
Brigitte Mors
01 / 07 / 2019

Sommerfest for sponsorer

Fantastisk og yderst professionelt som altid. Har kun store roser og anbefalinger at smide efter Kris. Såvel selve afvikling som generelt samarbejde med Uncover Music. Altid en fornøjelse!
Brigitte Mors
17 / 06 / 2019

ARoS kunstmuseum

Altid den stor fornøjelse og sikke en stemme. Kris gav den gas solo uden hverken instrumenter eller forstærking… Det var en fest!! Glæder os allerede til næste gang... og det er lige om lidt. ARoS kunstmuseum
Thomas Smidt-Kjærby
13 / 06 / 2019

Street Coffee Run i Aarhus

I forbindelse med afviklingen er Street Coffee Run 2019 havde jeg booket Kris til at komme og spille nogle få numre i målområdet.
Kris og hans dygtige guitarist ankom i god tid, og da Kris først tog mikrofonen, var alle 500 løberes opmærksomhed rettet mod ham. Det var PISSE godt!
Meget interimistisk set-up. Ingen scene. Bare en græsplæne og to musikere!
Kæmpe anbefaling herfra!
TAK!
Tak for dine ord. Det var sgu noget kaotisk - præcis som du havde forudsagt - men det var sjovt og når stemningen er god til en start, er det jo ingen sag at puste lidt til ilden og få det til at koge :)
Anette Andrea Sørensen
06 / 06 / 2019

Musik til afslutning af Kick off

Fantastisk intens oplevelse med inddragelse af gæster, med humor og en dybde man kun finder hos Kris:)
Brian Munk Hansen
16 / 05 / 2019

I fuld kontrol

Kris er med sit nærvær, blandet med en venlig imødekommenhed, i stand til at fange sit publikum 100%. Det ene øjeblik skrald grine Kris og publikum sammen, det næste øjeblik sidder publikum og græder, når Kris med overlegen musikalitet servere sange med tekster der danner mange "billeder"
Tusind tak for den kommentar Brian. Jeg har besøgt Tommerup efterskole mange gange efterhånden, og det sgu altid så hyggeligt og sjovt. Tak for god lyd.
John Hermansen
10 / 03 / 2019

John Hermansen

som altid en fabelagtig oplevelse, med engagement, nærhed og musikalitet.
endnu en god koncert
Ulrik Pedersen
18 / 02 / 2019

Super performance :)

Jeg havde inviteret Kris til min 40 års fødselsdag, og Kris er som altid meget nærværende, sjov og ikke mindst musikalsk. Kris havde taget 2 megadygtige guitarister med. Vi følte os virkelig godt underholdt fra start til slut. Der var endda plads til lidt personlige anekdoter og referencer til venskab og lokallivet i Åbyhøj :) Kæmpe-tak Kris!
Creative Zoo
03 / 12 / 2018
Kris Herman er en af de modigste, mest nærværende og talentfulde sangere jeg har mødt. Han formår på den mest elskværdige måde at udfordre sit publikum med sin stemme og sin intensitet. Jeg giver ham de aller varmeste anbefalinger!
Agnete Ellerup
08 / 11 / 2018
Jeg havde den bedste oplevelse med Kris Herman og hans pianist, som jeg havde booket til min runde fødselsdagsfest. Alle mine gæster syntes, det var superfedt med den lille intimkoncert og følte sig virkelig godt underholdt af stor musikalitet og et kæmpestort nærvær. TAK!