Kenny Peter

  • Blues
  • Folkrock
  • Singer/songwriter

Kenny Christiansen

Vokal

Niels Jessen

Bas

Produkter

Solo

Sønderjysk dialektmusik
Kenny Peter leverer et nærværende lunt sønderjysk stykke musik med dertilhørende historier.
Sønderjysk dialektmusik
Kenny Peter leverer et nærværende lunt sønderjysk stykke musik med dertilhørende historier.

Band

Sønderjysk musik med band
Det samme som solokoncert, bare med 2-mands orkester og rigtig god feststemning!
Sønderjysk musik med band
Det samme som solokoncert, bare med 2-mands orkester og rigtig god feststemning!
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (60 min)
    Sønderjysk dialektmusik
  • Band (90 min)
    Sønderjysk musik med band


5.000 DKK

Artist CV

Kenny Peter

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

1

star

Har fået 1 anbefaling

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Sange på sønderjysk for alle

Det er både de store og små spørgsmål som bliver udforsket under den sønderjyske lup, der ikke bare begrænser sig til det sydlige område, men forsøger at tegne et overordnet perspektiv af Danmark, set gennem en sønderjydes briller.

Video

1/2

Om artisten

Sange som du ikke har hørt dem før, nemlig på sønderjysk dialekt fra marsken!

Marsklandssanger

Kenny bor i Grækenland, men giver altid koncerter når han er hjemme i DK.

2024 varsler et nyt album og koncerter på ARTJAM festival + 2 koncert til november.

Foråret 2022 vente Kenny hjem og gav en udsolgt koncert på Tønder Kulturhus Schweizerhalle i forbindelse med Radio Tønders 10 års jubilæum, det blev efterfulgt af en næsten fyldt solo koncert i Bredebro Kirke og en dobbeltkoncert med Steffen Schulz på Klægager den gamle digegreves gård.

I efteråret 2021 tog han på sin længe ventede minitour i Sønderjylland. Han spillede blandt andet til den udsolgte prestigefyldte Æ Rummelpot Awten på Agerskov Kro til udgivelsesreceptionen og en udsolgt koncert hjemme i Ballum.

I foråret 2020 var Kenny Peters genforeningssang feature på DR i dokumentarserien “Sønderjysk for begyndere”. 3 afsnit om Sønderjylland i forbindelse med 100 års jubilæet for genforeningen.

Med marsk-sønderjysk dialekt og vid, fortæller Kenny Peter historier der, på elegant vis, spiller ind i hans glade og forunderlige melodier. Tekstuniverset er bredt og humoristisk, med emner som indvandringen af rigsdansk-talende i Sønderjylland, livet i udkantsdanmark og småborgerlighed i sange som: ”Fremme mand fra Gasse?”, ”Vandkantsdanmark” og ”Hygge”.

D. 10. februar 2020 udkom den første sang på sønderjysk nogensinde om genforeningen med titlen: “Hjem”. og i efteråret 2022 udkommer det næste sønderjyske udspil fra Kenny Peter med titlen: “Danish Cuisine” der bliver fulgt op af albummet “Stræu” - Kenny giver i denne anledning nogle få udvalgte koncerter.

Første single, ”Dialektik?”, udkom på streaming d. 26. juli, dagen inden han headlinede festivalen Danmark Dejligst i Frifelt. Han gav en række koncerter i løbet af sensommeren, heriblandt på Tønder Festivalen i et live dobbeltinterview med Rikke Thomsen.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Brede Menighedsråd
05 / 05 / 2022

Kirkekoncert i Brede Kirke

Vi havde koncert med Kenny Peter i Brede Kirke. Det blev en meget dejlig oplevelse. Alle fremmødte var begejstrede, og når han fortalte eller sang, var der meget stille, for ingen ville gå glip af et eneste ord eller tone.
Jeg synes bestemt, at hans sange også egner sig til koncerter i kirker. Vi fornemmede hans begejstring for at være i kirken, ved han fortsatte længe efter den aftalte tid.