Kairo

  • Pop
  • R'n'b

Benjamin Hørning

Bas

Lukas Dahlmann

Trommer

Tobias Andersen

Vokal

William Lind

Guitar

Produkter

Band

Koncert
Vi leverer en festlig og samtidigt varieret koncert hvor man får svunget hofterne!
Koncert
Vi leverer en festlig og samtidigt varieret koncert hvor man får svunget hofterne!
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)
    Koncert


5.000 DKK

Artist CV

Kairo

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Hør vores musik på Spotify!
Få et indblik i hvad vi går og laver!

Om artisten

Kairo er et band bestående fire unge gutter fra Aarhus der i længere tid har spillet sammen, men som nu har valgt at udgive deres egen musik startende med singlerne "Stay" og "Weightless"

Kairo er summen af fire unge Århusdrenges tanker og evner konverteret til musik. Drengene søger at udfordre et poppet univers med jazz'ede akkorder og tendenser fra RnB og soul. Tobias, William, Lukas og Benjamin mødte hinanden på Rudehøj Efterskole i 2016, hvor de særligt gennem deres fællesnævner i musikken fandt hinanden. Det varede ved efter efterskole, hvor de fortsatte med at spille sammen og ses. Derudaf opstod langsomt et ønske om at skabe sit eget. Det førte i sidste ende til dannelsen af Kairo.
Efter at have arbejdet med deres lyd i et års tid, udgav de sidste år singlerne “Weightless” og “Stay”, hvoraf sidstnævnte hurtigt blev samlet op af KarriereKanonen. Sangene giver på hver deres måde et indtryk af bandets dynamiske lyd, der både rummer dansable funky motiver og laid-back rytmer. Alt dette materiale udmønter sig i en EP i løbet af 2021.
2020 var til gengæld et hårdt år for Kairo såvel som for musikbranchen. Kairo formåede dog at spille flere koncerter og live sessions selvom meget blev aflyst som konsekvens af coronapandemien. Drengene resignerede dog ikke, men brugte tiden på at arbejde på ny musik. Derfor er Kairo nu igen klar til at generobre de danske musikscener og har allerede mange koncerter i kalenderen. Denne gang med endnu flere ørehængere - og endnu mere energi!

Bandmedlemmer