Kærlighedsproletaren

  • Pop

Jonas Gudmand

Vokal

Produkter

Solo

Kærlighedskoncert
Kærlighedsproletaren har som mission at skabe en kærlighedseksplosion i Danmark, og han vil elske at næste koncert er hos jer. Underholdningsgaranti!
Kærlighedskoncert
Kærlighedsproletaren har som mission at skabe en kærlighedseksplosion i Danmark, og han vil elske at næste koncert er hos jer. Underholdningsgaranti!
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (45 min)
    Kærlighedskoncert


2.750 DKK

Artist CV

Kærlighedsproletaren

Uncover
Bookinger

2

mic

Er blevet booket
2 gange

Uncover
Anbefalinger

2

star

Har fået 2 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Spotify-profil
SoundCloud-profil
Instagram-profil

Book den slanke Master Fatman for mere kærlighed

Den slanke Master Fatman aka. Kærlighedsproletaren har senest udgivet sit hit "Mine Veninder". Hans musik er blevet afspillet på P5, og han er for nylig kommet i rotation på Grønlands største radiostation KNR. Desuden har KarriereKanonen 2024 anbefalet hans sang "Rocky".

Video

1/3

Om artisten

Kærlighedsproletaren vil have mere kærlighed i Danmark

Kærlighedsprolateren har en mission om at skabe meget mere kærlighed i Danmark, og han har valgt at fortsætte hvor Master Fatman slap - bare i en slankere udgave.

Musikken er dansksproget elektropop, der dykker ind i et tekstunivers med masser af nerve direkte fra hjertet. Musikken er lavet for, at vi kan opleve, føle og smile sammen.

Det bedste ved Kærlighedsproletaren er, hvor vibrerende han fungerer live. Han er forrygende til publikum interaktion, hvor især børnefamilier elsker ham, men han rammer bredt og er en top underholdende folkelig artist. Det er ikke unormalt, at han både begejstrer, børn, teenagere og alle voksne derover - også det helt modne publikum.

Han inddrager publikum og fortæller personlige historier om, hvorfor hans sange er blevet skrevet, og han elsker, når der er direkte kontakt til publikum. Alle får noget med sig hjem, og det er smil, glæde, begejstring og ikke mindst kærlighed.

Det er underholdning med sjæl og hjerte - og så er der faktisk underholdningsgaranti! Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Vi er Viborg
04 / 10 / 2023

Unplugged Musik Festival 2023 - Late Night i Viborg

Kærlighedsproletaren var en del af programmet til Unplugged Musik Festival i Viborg - Og det var en kæmpe fornøjelse! Tusind tak for 3 minikoncerter med gang i den og masser af god stemning og indlevelse. Stor anbefaling her fra :-)
Tusind tak de ord. Det var en dejlig oplevelse at besøge jer i Viborg, og jeg kommer rigtig gerne en anden god gang :)

Kh KP
Pavillonen
08 / 09 / 2023

Gademusikerfestival i Grenaa

1000 tak for at komme og spille ved Grenaa Gademusikerfestival 2023. Alle artister gjorde det utrolig godt og bidrog det til den høje kvalitet og den forskellighed som vi netop ønskede.
Rigtig mange tak for de pæne ord. Jeg er virkelig stor fan af Grenaa, fordi det er en flot by, men samtidigt er der også rigtig mange søde mennesker. Jeg kommer rigtigt gerne igen og fejrer livet med jer :)

Kh KP