June Beltoft

 • Americana
 • Singer/songwriter

June Beltoft

Guitar, Vokal

Produkter

Solo

June Beltoft - solo
Singer-songwriter - vocal med guitar. Jeg spiller i op til 2 x 45 minutter
June Beltoft - solo
Singer-songwriter - vocal med guitar. Jeg spiller i op til 2 x 45 minutter
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (90 min)
  June Beltoft - solo
 • Duo (90 min)
  June Beltoft - duo
 • Trio (90 min)
  June Beltoft - trio
 • Band (90 min)
  June Beltoft m. band


3.000 DKK

Artist CV

June Beltoft

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Hjemmeside
Følg mig på Fjæsbogen...
Følg mig på Instagrum ;-)
Følg mig på Youtube...
Check mine udgivelser...
Solo-optræden på Mojo

Singer-songwriter/pop-rock på engelsk og dansk

Sange om de ting der rører sig i menneskers liv på godt og ondt, krydret med små anekdoter og June's underfundige humor og varme væsen

Video

1/5

Om artisten

Når du hyrer mig til en koncert, sætter jeg en ære i at levere musikken med lige dele alvor, glimt i øjet og frem for alt autencitet.

Mine sange, som både kan være på engelsk og dansk, handler om de små og store dramaer og begivenheder i menneskers liv på godt og ondt. Teksterne har afsæt i både min egen livs-bagage, såvel som andre folks historier, som jeg opsnapper på min vej.

Musikstilen er singer-songwriter/pop-rock, krydret med lidt folk, country og blues. Hvis vi skal sammenligne med noget genkendeligt, så er der ind i mellem nogen der giver udtryk for, at jeg minder dem lidt om fx Katy Perry, Kylie Minogue, Chrissie Hynde, Joni Mitchell, Shanaia Twain…

Som udgangspunkt bliver musikken fremført af min stemme og akustiske guitar. Evt. kan jeg udvide til duo, trio eller band.

Til hver enkelt koncert udvælger jeg omhyggeligt de sange der passer til lejligheden, ud fra hvem der er publikum. Evt. kan vi aftale at jeg spiller et sæt hvor alle numre er på dansk.

Jeg har erfaring med at spille for mange forskellige slags publikum på spillesteder som fx mindre scener, caféer, værtshuse, private hjem, fester, krisecentre, plejehjem, væresteder, på gaden osv…Siden 2010 har jeg udgivet 2 EP’er og en lang række singler, hvoraf nogle af mine sange har været spillet i P4.

Du kan finde og lytte til min musik på de forskellige streamingtjenester - herunder youtube, hvor du også kan finde en række videoer med eksempler på akustiske versioner af både originale sange og covers.

Vi ses derude :-)

Bandmedlemmer