Juka Trashy

  • Grunge
  • Punk
  • Rock

Pedro da Palma

Bas

Produkter

Band

Juka Trashy live show!
Publikum bliver inviteret ind i en Tarantino-inspireret verden af surf, rock, sort humor med et glimt i øjet.
Juka Trashy live show!
Publikum bliver inviteret ind i en Tarantino-inspireret verden af surf, rock, sort humor med et glimt i øjet.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)
    Juka Trashy live show!


3.000 DKK

Artist CV

Juka Trashy

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Juka Trashy: Releases and Shows
Juka Trashy on Spotify
Juka Trashy on YouTube - Music and Rock Vlog
Juka Trashy on Insta
Juka Trashy on FB

Juka Trashy - lofi rock med et snert af surf

Hvis du er til stærke kvinder, en sej Nancy Sinatra, The Ronettes spillet af en Ramones fan eller bare godt kan lide 1960’er surf tilsat distortion, kan det på det kraftigste anbefales, at du tjekker dem ud.

Video

1/3

Om artisten

Punkmusikken er indgraveret i Trashys hjerte, og dens æstetik, det rå og upolerede, det umiddelbare og oprigtige, er også altafgørende for visionen af bandet Juka Trashy.

Juka Trashy er en sjælden kombination af rå og petite. Hvis du er til stærke kvinder, en sej Nancy Sinatra, The Ronettes spillet af en Ramones fan eller bare godt kan lide 1960’er surf tilsat distortion, kan det på det kraftigste anbefales, at du tjekker dem ud. Ditte Zederkoff (Yvon G, Rådne Lunger) styrer taktfast og dynamisk trommerne, imens Pedro Da Palma (Clean Boys, Godt Mudder) spiller en groovy bas, der matcher alle de genrer, som Juka Trashy præsenterer i sit cinematiske set.

Publikum bliver inviteret ind i en Tarantino-inspireret verden af surf, rock, sort humor med et glimt i øjet og livet i al sin kompleksitet og enkelthed. Soundtracket består af rock’n’roll, surf, og 1990’er-ikoner som Dinosaur Junior og Nirvana. Jukas vokal og energi sender dig direkte i retning af Kim Deal (The Breeders), Patti Smith og Cat Power.

Forsanger og guitarist Juka er netop hjemvendt efter tre år i Berlin, men hendes rødder er i den aarhusianske undergrund (Walking Psychosis, Mack The Knife, Qu’est-ce Que Fück?). Både Ditte Zederkoff og Pedro Da Palma har spillet i en uendelig række af danske undergrundsbands, så der er dømt godt håndværk og sikker performance, når den rå trio træder på scenen.

Juka har bl.a. optrådt som Hank Robot’s Headless Chickens (Kim Kix, Powersolo), support for medlemmer af det tyske kultband Lene Lovich (Jude Rawlings, Kirsten Morrisson) og bassist Greta Brinkmann (Debbie Harry).

Bandmedlemmer