Jan Kjær Andersen: Hjerter til jul

  • Julesalmer
  • Børnejulesange
  • Originale julesange
  • Danske juleklassikere

Produkter

Solo

Jan Kjær Andersen: Hjerter til jul
En musikalsk storyteller, der med sin akustiske guitar og sprøde stemme disker op med juleklassikerne, som blandes med egne sange. Til store og små!
Jan Kjær Andersen: Hjerter til jul
En musikalsk storyteller, der med sin akustiske guitar og sprøde stemme disker op med juleklassikerne, som blandes med egne sange. Til store og små!
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (60 min)
    Jan Kjær Andersen: Hjerter til jul


2.500 DKK

Jan Kjær Andersen: Hjerter til jul

Julen er hjerternes fest, og Jan Kjær Andersen spiller julemusik, der går lige ind i hjertet. Med sine guitarer og sprøde stemme blander han elskede, gamle danske og engelske julesange og - salmer med sine egne originale smukke, sjove og stemningsfulde julemelodier. Ude og inde - til store og små!

Video

Om artisten

Jan Kjær Andersen er en musikalsk storyteller, der elsker julen. Med sin akustiske guitar og bløde stemme disker han op med danske og udenlandske klassikere og sine egne smukke, sjove og stemningsfulde julesange. Ude og inde - til store og små!

'Hjerter til jul' er én af Jans julesange, inspireret af H.C. Andersens eventyr. Det er én af de utallige julesange og -salmer, den meget musikalske storyteller har på programmet.

Hvad enten det skal være festligt med børnene, på gaden, i indkøbscentret, i beboerforeningen, eller mere højtideligt i kirken eller kulturhuset, finder Jan et miks af sange, der passer ind.

Danske, engelske, tyske og amerikanske klassikere og Jans 10 egne julesange - og salmer. Som eventindslag, koncert, fællessang eller en blanding.

Højt fra træets grønne top, Dejlig er jorden, Juletræet med sin pynt, Den Himmelblå, Rudolf med den røde tud, Den allerførste jul, Søren Banjomus, På loftet sidder nissen er blandt de danske klassikere.

I Wish you a Merry X-mas, Silent Night, Santa Claus is Coming to Town, Rocking Around the X-mas Tree blandt de engelske.

Og selvfølgelig kan Jan synge for til fællessang på de kendte og elskede julesange og -salmer.

Jans har skrevet flere end 125 sange og blandt dem er der jule- og nytårssange som Hjerter til jul, Maries Jul, og Wishing. Derudover har han lavet nye og friske melodier til sange og salmer som
Peters jul, Santa Lucia, Barn Jesus i en krybbe lå ( i nærmest gospel-udgave), Et barn er født i Betlehem, Glade jul og Dejlig er den himmel blå.

Jans force er at gå i tæt dialog med publikum, så det aldrig bliver forudsigeligt og kedeligt. Med sine akustiske guitarer og sprøde stemme får han skabt den helt rigtige julestemning. Og naturligvis kan han også klædes ud som nisse eller julemand. Det har han prøvet før.

Et rent engelsk repertoire klarer han også nemt.

Med 50 gigs i 2023, heraf en håndfuld koncerter eksempelvis som syngende julemand op til jul, er Jan en meget rutineret musiker. 43 jobs allerede i 2024-kalenderen, heraf 3 julegigs.

Han kan medbringe eget superproffe AER sang- og guitaranlæg, der er hurtigt at stille op, har klar lyd og nemt spiller større lokaler eller gågaden op.

Tjek KjaerAndersen.com